Recommended Posts

Здравствуйте уважаемые форумчане.

4 часа утра :) Обдумываю стратегию борьбы с произволом Привата. Скоро начнется судебный процесс с Приватом. Для меня важны любые советы и помощь, хотя имею массу доказательств подделки документов, незаконных начислений, шантажа, угроз и прочего (оригиналы и копии документов). Хочу максимально обнародовать имеющиеся у меня данные тк наши суды...

5 лет назад выкладывал на разных сайтах свой "Відкритий лист". В нем есть основная информация про мои взаимоотношения с Приватом, хотя еще есть куча нюансов кроме тех фактов. Выкладываю оригинал текста 5тилетней давности.

Прочитайте пожалуйста и помогите советом.

Заранее благодарен.

 

Відкритий лист.pdf

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

                                                                   Громадянина              УКРАЇНИ

                                                                   НІКІТЕНКА Олега Степановича

 

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ

 

Кому:  Народу України, Президенту України, Прем'єр-Міністру України, Голові Верховної Ради України, Генеральному Прокурору України, Голові Конституційного Суду України, Голові Верховного Суду України, Голові Служби Безпеки України, Голові Національного Банку України, Кандитатам в Президенти України, засобам масової інформації.

 

     (Я намагатимусь розмістити цей лист на якнайбільшій кількості сайтів офіційних організацій, Кандидатів у Президенти та засобів масової інформації. Знайомі, які більше розуміються на комп'ютерах, мені пропонували навіть зробити це масово, за допомогою комп'ютерних програм, але я буду їх послідовно, вручну, надсилати на сайти, де на мою думку їх „повинні почути”)

 

Зміст:

1.    Вступ (обгрунтування появи даного листа)

2.    Факти (як приклад, описується тільки моя ситуація, мабуть читати її слід тільки спеціалістам)

3.    Узагальнення (опис аналогічних ситуацій, з метою показати їх масовість)

4.    Висновки (моя власна думка Громадянина України)

5.    Звернення (пропозиції та прохання)

 

(Дані, які я приведу, шокуючі, як і мої висновки. Якщо знадобиться, я готовий пройти судово-психіатричну експертизу, тест на IQ, або тестування на детекторі брехні, оскільки я сам написав даний лист абсолютно без усілякого стороннього впливу)

 

     1.  Я, Громадянин України Нікітенко Олег Степанович, написав даний лист з метою привернути увагу широкого кола населення України, причому не до своєї персони, а до проблеми, яка хвилює десятки або сотні тисяч українців, в тому числі і мене.

     Хочу відразу зазначити, що цей лист відкритий, і ні в якому разі не анонімний, оскільки це мої справжні прізвище ім'я та по-батькові. Я не пишу дані своєї реєстрації, місце проживання та контактні телефони, бо не хочу стороннього втручання в моє особисте життя без моєї згоди. Ось адреса моєї електронної пошти  fopnikitenko@mail.ru для зворотнього зв'язку.

     Я написав цей лист, так як просто не бачу ніякого способу вирішити дану проблему, хоча консультувався з різними юристами. Надалі я наведу документальні факти шахрайства, здирництва, шантажу, погроз, написання фальшивих документів, підробки офіційних документів та інших злочинів і причому готовий їх довести в будь-якому суді. У мене є також відомості, що це робиться стосовно десятків тисяч громадян України.  Я рахую себе людиною адекватною, практичною, без психічних розладів, але на жаль зараз почуваю себе мурахою під гусеницями танку (найм'якіше формулювання яке спало на думку).  Я стверджую, що написання цього листа для мене назріло саме зараз і не має ніякого відношення до виборчої компанії, хоча не скористатися цим співпаданням було б з мого боку нерозумно.

(далі стер цілий абзац, оскільки спочатку критикувати, а потім просити про допомогу, якось...)

 

     2. (Основна думка мого листа не постраждає, якщо не читати цей розділ, але тоді інші розділи будуть менш аргументованими).

      В цьому розділі я приведу факти моїх взаємовідносин з ПриватБанком. Хочу підкреслити, що кожне своє слово я можу підтвердити документально.

     27.09.2007 року я підписав Заяву на отримання кредиту від ПриватБанку, а саме: „ Кредитный лимит в сумме 4500,00 грн., Базовая процентная ставка по кредиту 2% в месяц на остаток задолженности, ежемесячная комиссия 3,5%”. Зразу кажу, що це єдиний документ, який я підписав по цьому кредиту і це єдині цифри кредитних взаємовідносин, які написані в даному документі. Ці відсотки самі по собі достатньо високі, але я свідомо підписував даний документ і готовий нести юридичну відповідальність за свій підпис. Останню проплату по даному кредиту я зробив 16.07.2008 року і

загалом станом на 16.07.2008 року я виплатив 7250,00 грн., що підтверджується довідкою ПриватБанку. Нескладно підрахувати, що за 10 місяців я переплатив 2750 грн., що складає 61% від суми кредиту, і на мою думку я повністю виконав (навіть перевиконав) свої кредитні зобов'язання. Але, як виявилось, ми із співробітниками банку вчилися за різними підручниками з математики.

     25.06.2008 року ПриватБанком до Суду була подана Заява про видачу Судового Наказу (про яку я дізнався тільки 8.08.2008 року), в якій вже подано до Суду завідомо неправдиві дані: „ Відповідно до укладеного договору  ...  Нікітенко Олег Степанович (далі Боржник) 27.09.2007 року отримав кредит у розмірі 4500,00 грн. зі сплатою відсотків за користування кредитом у розмірі 180,00% на рік на суму залишку заборгованості за кредитом...” (просто цікаво на якій стелі намальовано 180% і чому зразу не 1000%?). На момент подачі заяви я дійсно був „боржником” ПриватБанку і тому сама заява цілком виправдана але цифри якісь незрозумілі.

     01.08.2008 року Суд видав Судовий Наказ, яким постановив стягнути з мене на користь ПриватБанку 5326,42 грн. ( на той момент я вже розрахувався з ПриватБанком). Для написання Заяви про скасування даного наказу я звернувся до місцевого відділення ПриватБанку з проханням надати мені відомості про рух коштів по моєму кредиту. Мені видали довідку з мокрою печаткою згідно якої (тільки основне) я 28.09.2007 року отримав 4500,00 грн. і станом на 16.07.2008 року проплатив загалом 7250,00 грн. і це відповідає дійсності. Але ця довідка є тільки витягом з виписки по кредитному договору, яку мені теж надали. Я детально вивчив нарахування на кредит але вони не піддаються ніякому математичному аналізу та навіть простій логіці (у мене вища освіта і в шкільні роки я був призером обласної олімпіади з математики). В цьому розрахунку є 3 види щомісячних операцій: один- „надходження готівки”, другий-комиссия за обслуживание”, третій-% за пользование кредитным лимитом(це комп'ютерна роспечатка і там дійсно чергуються фрази на українскій і російскій мові). Згідно цього документа мені нараховувалось щомісяця 315,00 грн комісії але ж це складає 7% від суми кредиту, а я підписував 3,5%!!! Щомісячні суми нарахувань 2% на залишок взагалі не мають з математикою нічого спільного. Суми нарахувань коливались від 2,33% до 8,73%!!! Верхом цинізму стала наступна строчка даного документу: „03/03/08 ... – 963,74 UAH ...  служебная операция”. Якоюсь незрозумілою службовою операцією, яка не передбачена жодним договором на мене повісили ще майже тисячу гривень боргу!!!

 

     Далі, щоб не писати те, що я вже писав, я просто вставлю оригінал моєї Заяви  до прокуратури яка подана мною 09.11.2009 року  про що є відмітка (я просто заміню зірочками конкретні прізвища і місцезнаходження)

 

 

_________________________________________________________

                                                                        Прокурору *****

                                                                        міськрайонної прокуратури

                                                                   _____________________________________________________________________

                                                                        НІКІТЕНКА  Олега Степановича,

                                                                        *************

 

ЗАЯВА

 

         25.06.2008 р. ПриватБанк подав до **** міського суду Заяву про видачу Судового Наказу, про стягнення з мене на користь ПриватБанку суми 5326,42 грн. , яку я нібито заборгував.

         01.08.2008 р. ****** міськрайонний суд видав Судовий Наказ по справі № 2н-292/08 (це фактичний номер справи), яким постановив стягнути з мене на користь ПриватБанку 5326,42 грн.

         11.08.2008 р. мною до ***** міськрайонного суду була подана Заява про скасування даного судового наказу.

         13.08.2008 р. ***** міськрайонний суд виніс Ухвалу, в якій скасував судовий наказ від 01.08.2008 р., та одночасно роз'яснив, що : „заявлені стягувачем вимоги можуть бути розглянуті в позовному провадженні з додержанням загальних правил щодо пред'явлення позову”

         З цієї Ухвали видно, що мої подальші взаємовідносини з ПриватБанком, можуть бути вирішені тільки в позовному провадженні, але співробітники даної установи мабуть мають інше уявлення про методи вирішення спірних питань!

         Так, замість вирішення взаємовідносин в судовому порядку, співробітники ПриватБанку зайнялися вимаганням грошей від мене шляхом шантажу та погроз як мені, так і членам моєї родини! На протязі року, мені, та моїм близьким родичам, постійно телефонували з вимогами сплатити неіснуючий борг, при цьому погрожуючи різними методами. В них достало часу і можливостей навіть найняти колекторську фірму для вибивання з мене грошей. Після того, як їхні методи не принесли бажаного результату, вони перебрали на себе повноваження Суду і власноручно написали Рішення Суду (да хто дав право якомусь шахрайському банку писати Рішення Суду Іменем України?), яке і направили на мою адресу зі супроводжувальним листом, в якому мені відверто погрожували будь-якими методами стягнення грошей: „Але ми з свого боку зробимо усе, щоб стягнути її (суми вже в розмірі 6933,74 грн.) з Вас або Вашої сім'ї. Навіть якщо витрати на ці дії перевищуватимуть суму Вашого боргу. У всякому разі, ці витрати у кінцевому результаті ляжуть на Ваш сімейний бюджет.”

          Після року шантажу та погроз, так як немає законного способу витребувати неіснуючий борг, співробітники ПриватБанку пішли шляхом вчинення кримінального злочину. Так юрисконсульт філії ПриватБанку **** (робоча адреса: ****) сам(а), або за допомогою інших осіб, підробив(ла) Судовий Наказ від 01.08.2008 р. дописавши в нього, що даний наказ набирає чинності з 18.08.2008 р., що неможливо, оскільки ще 13.08.2008 р. Судом винесена Ухвала про скасування даного Наказу. Потім 13.08.2009 р. юрисконсульт ***** вчиняє інший кримінальний злочин, пише Заяву про примусове виконання Судового Наказу до Відділу державної виконавчої служби і додає до неї сфальсифікований Наказ, цим самим подаючи до державного органу завідомо неправдиві дані. Юридичним наслідком цих кримінальних дій стає Постанова про відкриття виконавчого провадження від 03.09.2009 р. з метою стягнення з мене суми 5368,10 грн. на користь ПриватБанку за підробленим Судовим Наказом.

 

          Прошу Вас провести розслідування вищевказаних фактів з метою притягнення до кримінальної відповідальності винних осіб. Також прошу Вас прийняти міри для запобігання подальшого вимагання з мене грошей з боку ПриватБанку, та припинення шантажу та погроз на адресу мене та моєї родини.

 

 

 

06.11.2009 року                                                           О.С Нікітенко

 

 

          Додатки:

 

1.    Копія Заяви про видачу Судового Наказу від 25.06.2008 р.

2.    Копія Судового Наказу від 01.08.2008 р.

3.    Копія Заяви про скасування Судового Наказу від 11.08.2008 р.

4.    Копія Ухвали про скасування Судового Наказу від 13.08.2008 р.

5.    Копія Заяви про примусове виконання Судового Наказу від 13.08.2009 р.

6.    Копія сфальсифікованого Судового Наказу від 01.08.2008 р.

7.    Копія Постанови про відкриття виконавчого провадження від 03.09.2009 р.

 

__________________________________________________________

   

      Звісно я чекаю результатів розслідування прокуратури, але я ясно розумію, що буде якесь логічне рішення тільки по одному факту підробки Судового Наказу, але це не вирішить мою основну проблему. Я маю конституційне право звернутися до Суду, але парадокс в тому, що я не маю такої можливості! Юристи пояснили мені, що я не можу звернутися до Суду з проханням скасувати мій борг або признати, що я розрахувався по кредитним зобов'язанням, оскільки просто не існує норм права на які можна послатися в такій заяві. І що ж мені тоді робити? До кого в решті-решт звертатися про допомогу? (і що робити тим десяткам тисяч громадян які опинилися в аналогічній ситуації?)

 

     3. В цьому розділі я покажу, що це не поодинокий факт, а масове явище. Дані будуть менш конкретними, я їх документально довести не зможу, але впевнений, що варто тільки розмістити інформацію про приймання звернень від громадян з подібними випадками, і прийдуть мішки листів.

     Коли до мене надійшло з ПриватБанку Рішення Суду з супроводжувальним листом, я звернувся до першого ліпшого адвоката з проханням роз'яснити мені, що це за Рішення і що мені робити. Він сказав, що я не перший звернувся з подібною фальшивкою, до нього вже багато громадян зверталися з подібним, і порекомендував не витрачати нервів, а просто ігнорувати її.( Для статистики, я живу в не дуже великому районному центрі, але адвокатів у нас точно більше 10, і це думка тільки одного з них).            Коли я чекав прийому у прокурора, я спілкувався зі знайомим співробітником міліції (просто він також чекав у прокуратурі). Я показав свої документи, він сказав, що до міліції також зверталися громадяни з такими фальшивими рішеннями, але особливого толку від цього не отримали.

     В листі від ПриватБанку, який супроводжував фальшиве рішення суду, писали: „...з метою погашення Вашої заборгованності на найближчий місяць заплановані наступні заходи: 1. Сприяння службам виконавчих органів щодо накладення арешту на майно, що належить Вам та іншим членам Вашої родини....” Для отримання інформації, я прийшов до виконавчої служби, щоб отримати хоч якесь офіційне підтвердження, що Рішення Суду, яке направив до мене ПриватБанк, це дійсно фальшивка, хоча адвокат це мені вже пояснив (але ж неофіційно, оскільки не видавав ніякої довідки). Я попросив видати мені довідку, що щодо мене не вживаються ніякі санкції і т.п. Уявіть моє здивування, коли мені сказали, що на мене 2 місяці назад  відкрито виконавче впровадження та ще й по Судовому Наказу, який був скасований більше року тому! Я запитав, чому за 2 місяці мене про це ніхто не повідомив? На що співробітниця Виконавчої служби показала мені картонний ящик  повністю забитий Заявами ПриватБанку про примусове стягнення! Постанова щодо мене якраз знаходилась в цьому ящику серед близько сотні інших до яких ще „не дійшли руки” Я патріот свого міста, але це все-таки пересічний районний центр України. Тепер уявіть собі кількість таких заяв ПриватБанку в масштабах всієї України! А скільки серед них таких же злочинних, яка направлена щодо мене? А скільки серед них дійсно по законних Судових Наказах, але які видані на основі шахрайських дій по нарахуванню відсотків, або по спотвореним даним ПриватБанку? Адже я себе також рахую пересічним громадянином і показав, що відносно мене саме так ПриватБанк і вчинив.

     Наведу деякі приклади, почуті від постраждалих клієнтів ПриватБанку. (Документально я їх підтвердити не можу, але будь-хто при бажанні може їх отримати в будь-якому місті України).

   -знайомий каже: „Дружина має кредитну картку ПриватБанку і ніяк не може розрахуватися із боргом, навіть почала більше платити а борг чомусь не зменшується...”

    -мій свояк каже: „Подзвонили з ПриватБанку, що я не розрахувався по зарплатній картці, з якої можна було брати зарплату на місяць вперед в кредит. Я вже ту карточку 3 роки назад викинув і взагалі не розумію, що вони від мене хочуть”

     -спілкувався з товаришем, підійшов його знайомий і почувши тему розмови каже: „ Півтора року назад мій батько погасив кредит, який брав у ПриватБанку. Пару днів назад прийшов лист з ПриватБанку в якому написано, що він не розрахувався з банком вчасно (недоплатив щось 20 з чимось гривень) і на даний момент сума його заборгованості складає більше 1200 грн.”

     -прийшов до знайомого співробітника кредитного відділу іншого банку з проханням дати оцінку моєму договору та нарахованим відсоткам, а він каже: ”Знайшов куди звернутися за кредитом. Да з ПриватБанком постійно тільки самі проблеми. До мене постійно звертаються знайомі, в одного кредит неправильно порахований у іншого гроші з карточки невідомо куди зникають...”

     Цей список можна довго продовжувати, але хто зацікавиться, сам зможе зібрати такі дані, причому документально підтверджені.

 

     4.  В даному розділі я просто наведу свої роздуми, звісно вони суб'єктивні, але це думки пересічного Громадянина України.

     Я довго розмірковував над цією проблемою, і висновки які я зробив шокують навіть мене.

     В Україні існує фінансова структура під назвою ПриватБанк, яка містить всі ознаки організованого злочинного угрупування! Для наглядності, я порівняю її дії з діями будь-якої злочинної організації 90х років минулого століття. Для початку злочинна організація (довго писати нехай буде ЗО) вибирала собі жертву і пред'являла їй надумані фінансові вимоги. У ПриватБанку (нехай буде ПБ) для цього взагалі є унікальна можливість, оскільки довірливі клієнти самі ідуть до нього для отримання кредиту. Надуманість та безпідставність фінансових вимог ПБ я показав на власному прикладі. Свою жертву ЗО „видоювала” до кінця, скільки коштів вона би не давала. Так і з ПБ, хоч клієнт і платить, але знову з'являються якісь борги невідомого походження. Коли у жертви ЗО закінчувались кошти, або вона просто відмовлялась платити, вступала в дію наступна „телефонна” фаза. Жертві та її родичам телефонували з вимогами грошей, погрожуючи фізичним насиллям та фізичними розправами. Абсолютно аналогічно діє ПБ, тільки погрожуючи не фізичним а фінансовим насиллям – пені, штрафи, накладання арешту на майно тощо. Якщо і це не допомагало ЗО переходила до активних дій: викрадання людей, фізичні розправи і навіть убивства. На щастя ПБ не настільки всемогутній, щоб фізично розправлятися з людьми, але вони винайшли інший метод впливу. Співробітники ПриватБанку власноруч печатають Рішення Суду Іменем України! Потім, разом із супроводжувальним листом ПриватБанку з погрозами, тисячами відсилають  їх „непокірним клієнтам”. Ви запитаєте, а в чому тут аналогія із злочинною організацією? А хто мені скаже, скільки сталося інфарктів, інсультів, сердцевих нападів і можливо навіть смертей серед людей, які отримали ці фальшиві Рішення Суду і сприйняли їх як справжні???

     Рік тому у нас почалася банківська криза. Я не буду її описувати, про це написано в мільйони разів більше ніж мій лист. Високопосадовці влади та багатьох банків наперебій казали, що непотрібно розводити паніку, знімати кошти з рахунків банків, та підривати довіру до банківської системи. А ви не вважаєте, що сам ПриватБанк своїми масовими злочинними діями підриває, і без того лежачу, довіру до банківської системи України?

     99,9% співробітників ПриватБанку, на мою думку чесні і порядні люди, і просто виконують свою роботу, за яку отримують зарплатню. Але до чого цинічно все продумано дійсними винуватцями цієї злочинної схеми. Наприклад в нашому місті у службі безпеки ПриватБанку, яка в основному займається поверненням несплачених кредитів, роблять переважно колишні співробітники міліції, достойні люди. Їх просто ставлять перед фактом, що ця людина винна банку стільки-то грошей і їх потрібно повернути. А, як видно з мого листа, певна кількість цих боргів (я не маю можливості її об'єктивно оцінити) не просто сумнівна, а незаконно нарахована. І тепер уявіть, що чесні і порядні люди, з багаторічним досвідом оперативної діяльності, займаються вибиванням незаконних боргів!

     Хочу заспокоїти своїх співвітчизників. Таких банків в Україні одиниці. Навпаки, я впевнений, що переважна кількість банків, хоча і заробляють на наших з вами коштах, але вони допомагають нам в скрутну хвилину, і дійсно в деякій мірі здійснюють наші мрії. Я сам є клієнтом такого банку і моя дружина також. Ми живемо у квартирі, яка отримана в кредит. І за 2 роки в мене не виникло жодного непорозуміння з цим банком (таких банків переважна більшість і тому я не буду називати цей банк).

     Адвокат, з яким я спілкувався, казав, що вже була навіть якась телепередача, в якій показували ці написані ПриватБанком фальшиві рішення суду, на жаль я її не бачив. Зараз я можу тільки висловити свою власну думку, щодо цього. Написано багато статей, показано багато телепередач, сказано багато слів високопосадовців про судові помилки, незаконні судові рішення, підкупи і таке інше. І на цьому фоні тільки дуже наївна людина може сказати, що українські громадяни повністю довіряють державним Судам. Але не дивлячись на це, Суди завалені зверненнями українських громадян, які довіряють свою долю Судам, для багатьох із громадян це взагалі остання надія на захист своїх прав і свобод. А тут ми маємо ПриватБанк, який не анонімно, а легально надсилає тисячами фальшиві Рішення Суду Іменем України, написані власноруч, та ще й супроводжує їх своїми листами на фірмових бланках, в яких переконують в дійсності цих фальшивок. На мою думку, це відверте знущання над Українською Судовою системою! І тоді виникає логічне питання: а як Суди можуть захистити права і свободи громадян, якщо вони не можуть захистити власний авторитет від посягань приватної структури???

 

     5. Після спілкування з багатьма своїми знайомими, які постраждали від банківського свавілля, я зрозумів їхні почуття, і можу охарактеризувати їх єдиним страшним словом – БЕЗНАДІЯ. А тепер настав час перечитати деякі положення Конституції України. В ній сказано, що український народ є джерелом і носієм влади. І як представник джерела і носія влади, я звертаюся до тих високопосадовців, яких ми, українські громадяни, посадовили в їх високі крісла. Це стосується і Кандидатів у Президенти, оскільки вони претендують на найвищу державну посаду, і більш того, більшість з них і зараз є народними обранцями. Забудьте, хоч на час, про свої політичні лозунги. Стряхніть, хоч на час, із себе свою юридичну недоторканість і доторкніться до проблем свого народу. (Я хотів обійтися без персоналій, але просто не можу себе стримати.)

— Шановні Громадяни України. Не почувайтеся мурахами! Якщо ви постраждали від банківського, та і любого іншого свавілля, і ви впевнені у своїй правоті, пишіть Заяви до місцевої Прокуратури. Вам не потрібно їх вчити працювати, вони професіонали. Просто напишіть заяву із конкретними фактами та з проханням захистити вас.

—  Шановний Пане Президент. Ви багато говорили про розбудову правової держави. Тоді знайдіть можливість захистити своїх громадян, які довірили Вам захист своїх Конституційних прав.

—  Шановна Пані Прем'єр-Міністр. Всі Ваші публічні виступи говорять про Ваше вболівання за Україну. Але можна показати конкретні дії на конкретних прикладах? Чи у Вас недостатньо важелів впливу на будь-які приватні організації?

—   Шановний Пане Голова Верховної Ради. Ви дійсно освідчена людина, оскільки викладаєте у вищому навчальному закладі. Почніть хоч одне засідання Верховної Ради, хоча на мою думку так повинно завжди починатися перше засідання кожної новообраної Верховної Ради, екскурсом в історію України. Розкажіть багатьом „народним обранцям”, для яких це буде новиною, що у наших славнозвісних предків, козаків Запорізької Січі, був такий звичай: Після виборів своїх ватажків, перед їх офіційним призначенням, старійшини серед козаків мастили голови вибраних ватажків багнюкою з промовою: „Ніколи не забувай, звідки ти вийшов і хто тебе обрав”. Невже Ви не можете доручити комісії (або депутатам своєї фракції) розробити Законопроект який захистить українських громадян від банківського свавілля? Хоча тут потрібні більш радикальні дії, наприклад окремий Закон щодо націоналізації таких банків.

— Шановний Пане Генеральний Прокурор. Я недостатньо юридично освідчений, для визначення Ваших повноважень, але юридичний захист громадян, це не Ваше повноваження – це Ваш обов'язок.

—   Шановний Голова Конституційного Суду України. Вам український народ довірив високу честь тлумачити основний закон, по якому він живе. Тоді розтлумачте мені, чому я не можу звернутися до Суду за захистом, через недосконалість українського законодавства?

— Шановний Голова Верховного Суду України. Якщо українське судочинство саме не в змозі захиститися від посягань на його повноваження якоїсь приватної структури, то зверніться до Європейського Суду.

—  Шановний Голова Служби Безпеки України. Чи не рахуєте Ви, що підрив довіри населення до судової і банківської системи України є загрозою державній безпеці?

— Шановний Голова Національного Банку України. На мою думку, найбільша вина у виникненні даної ситуації, це бездіяльність Вашої установи. Я десь читав, що в Україні чи не найбільша кількість банків на душу населення серед європейських держав (не рахуючи офшорних зон). А навіщо нам така кількість, якщо Ви не можете (а може не хочете?) контролювати навіть такі загальновідомі банки? Чи у Вашій організації працюють недостатньо кваліфіковані спеціалісти, які не можуть розробити жорсткі, прозорі інструкції для захисту саме клієнтів, а не банків? Банківська криза показала, що у нас завжди і у всьому праві чомусь саме банки, і їх захищали мільярдними вкладаннями! А як же клієнти цих банків, які по півроку чекали на свої гроші? Хоч один банк сплатив їм пеню чи штраф? То поверніть довіру населення, приберіть зі шляху шахрайські банки, захистіть клієнтів! Та в решті-решт невже треба мати якісь геніальні розумові здібності, щоб розробити типові кредитні і депозитні договори для найпоширеніших випадків? А щоб залишити конкуренцію, просто встановити якісь відсоткові коридори для кожного виду послуг. (А скільки в Україні існує всіляких кредитних спілок і т.п. 90% з яких просто шахраюють?)

—  Шановні Кандидати в Президенти України. Із тих мільярдів, які ви витрачаєте на розповсюдження своїх політичних лозунгів і на промивання мозку народу, виділіть бодай один відсоток на вирішення реальних проблем свого „електорату”.

—  Шановні представники засобів масової інформації. Тільки у вас є реальна можливість донести ці факти та думки до широкого загалу і тільки ви, від імені народу, реально можете задати ці та подібні питання нашим можновладцям.

 

     Тепер прохання.

 

     Шановні громадяни, які стали заручниками подібних шахрайських дій.

     Не пишіть мені будь ласка, адже я не знаю навіть як допомогти собі і своїй родині!

 

     Шановні високопосадовці, Кандидати в Президенти або висококласні юристи. Якщо ви можете і хочете допомогти мені та іншим громадянам, надішліть мені електронного листа з координатами для зв'язку з вами.

 

Дякую за увагу

 

13.11.2009 року

 

З повагою                                                                         О.С. Нікітенко

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

И?

За 5 лет есть какие-нибудь дОстиги или подвижки в теме? Пані премьер-министр уже отбыла и вышла, уже сменилась куча народу в тех креслах, и опять готова смениться через пару месяцев.....

 

Цель данной темы?

На форуме есть тема, посвященная Привату = там все перлы их жизнедеятельности, или если не все, то самые перлОвые.... И все мы сражаемся с плохими и хорошими банками. Хотя слово "хороший" в сочетании со словом банк это пожалуй нонсенс.

Ну как-то так )

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Я это опубликовал для общей информации. А так, если конкретно, то мне сейчас нужен совет.

Есть выписка по движению средств на счету. По ней даже 5тиклассник, умеющий считать % определит, что насчитывались гораздо большие %, чем предусмотренно договором. Но для суда, чтоб доказать что вода мокрая, нужно показать бумагу с печатью, иначе другая сторона скажет, что вода не мокрая, а просто большой влажности.

Какая организация может дать заключение о правильности начислений так чтобы этого документа однозначно хватило для суда?

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

то мне сейчас нужен совет.

Есть выписка по движению средств на счету. По ней даже 5тиклассник, умеющий считать % определит, что насчитывались гораздо большие %, чем предусмотренно договором. Но для суда, чтоб доказать что вода мокрая, нужно показать бумагу с печатью, иначе другая сторона скажет, что вода не мокрая, а просто большой влажности.

Какая организация может дать заключение о правильности начислений так чтобы этого документа однозначно хватило для суда?

нужно заявить клопотання про проведение экспертизы, получить от суда ухвалу,, оплатить и сделать экспертизу и принести заключение эксперта в суд.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Я считаю, что Приват должен быть разрушен....почти (с) )))

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Приват - сволочи! :ph34r:

 

неудивительно но верно

 

нужно заявить клопотання про проведение экспертизы, получить от суда ухвалу,, оплатить и сделать экспертизу и принести заключение эксперта в суд.

 

полностью согласен, если вам нужна справка, что вы не слон, закажите экспертизу и будет вам печать

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Я это опубликовал для общей информации. А так, если конкретно, то мне сейчас нужен совет.

Есть выписка по движению средств на счету. По ней даже 5тиклассник, умеющий считать % определит, что насчитывались гораздо большие %, чем предусмотренно договором. Но для суда, чтоб доказать что вода мокрая, нужно показать бумагу с печатью, иначе другая сторона скажет, что вода не мокрая, а просто большой влажности.

Какая организация может дать заключение о правильности начислений так чтобы этого документа однозначно хватило для суда?

 

1. Почитайте тему по привату, там есть советы почти на все случаи борьбы с ними.

Начните с ходатайства об истребовании, перед этим напишите письменное заявление, в котором попросите, что Вам нужна выписка по счету, заверенная печатью?

Чем Вы еще можете подтвердить, что Вы прекращали Ваши правоотношения с Приватом?

Вы сдавали им карту?

Они подали в суд?

есть официальные документы?

Возможно они поддельные.

До какой даты карточка?

когда был последний платеж?

когда банк подал в суд?

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

неудивительно но верно

 

 

полностью согласен, если вам нужна справка, что вы не слон, закажите экспертизу и будет вам печать

Экспертиза не гарантирует печать на справку.

Если суд захочет истребовать конкретное доказательство (и укажет, что на нем должна быть печать), то тогда и экспертизу провести будет возможно.

А так на сегодняшний день, если в деле документы без печати, то эксперт укажет, что по таким документам невозможно проверить правильность расчета.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

 

1. Почитайте тему по привату, там есть советы почти на все случаи борьбы с ними.

Начните с ходатайства об истребовании, перед этим напишите письменное заявление, в котором попросите, что Вам нужна выписка по счету, заверенная печатью?

Чем Вы еще можете подтвердить, что Вы прекращали Ваши правоотношения с Приватом?

Вы сдавали им карту?

Они подали в суд?

есть официальные документы?

Возможно они поддельные.

До какой даты карточка?

когда был последний платеж?

когда банк подал в суд?

Всем спасибо за советы.

Информации у меня много, вся заверенная, согласно этой информации нет ни одной законной бумаги от Привата, на которую он бы мог сослаться, любую букву можно оспорить :)

Все документы у меня с печатями, в том числе и выписка из банка.

Мои документы точно все не поддельные а вот у Привата одни косяки. В том числе есть и поддельное Решение Суда, с сопроводительным письмом на фирменном бланке с датой и исходящим №, написанное Приватом :)

Насчет экспертизы выписки, мне например адвокатская контора предлагала сделать ее за 1500 грн., но я не думаю, что для суда, тем более Украинского :) , будет авторитетной экспертиза адвокатской конторы.

Вот ели бы экспертиза Нацбанка, но наверное это нереально.

Я честно говоря и сам не знаю к какой форме кредита отнести мой, спрошу у представителя Привата, когда начнется суд (недели через 2 я думаю)

Подписал заявление на кеш кредит, деньги получил наличкой, хотя был карточный счет и № карточки, но физически ее не было.

Действовало уже постановление Нацбанка про информацию по кредитам, но не давали ни графика погашения, ни общей суммы, ни срока, в общем подписано только заявление на 2х листках, в котором указано что вместе с правилами и тарифами оно является договором.

В правилах банка стоит печать и подпись, но нигде нет никакой даты когда их вообще нарисовали.

Что интересно банк 2й раз подает в суд и Правила, которые он прилаживал отличаются друг от друга.

До какой даты договор тоже хз тк заявление ссылается на правила, в первых правилах написано до полного выполнения договора во вторых 1 год :D

Деньги получил 28.09.2007 г 4500 грн., последний платеж 16.07.2008 г тоже 4500 грн., а всего платежей 7250 грн.

 

Есть еще много подобных фактов но долго писать)

 

 

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

С кредитом я не просто полностью рассчитался, а даже переплатил.

Но из-за незаконных начислений (впечатление что просто от фонаря начисляли), причем втупую даже заверенную выписку без проблем дали, начислии еще около 2500 грн. лишних и теперь уже 30 000 хотят.

 

И если можно дайте ссылку на тему с Приватом.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

С кредитом я не просто полностью рассчитался, а даже переплатил.

Но из-за незаконных начислений (впечатление что просто от фонаря начисляли), причем втупую даже заверенную выписку без проблем дали, начислии еще около 2500 грн. лишних и теперь уже 30 000 хотят.

И если можно дайте ссылку на тему с Приватом.

Нашли тему с Приватом?

Давите в суде на то,что карточку Вы не получали.

В каком виде у Вас выписка?

Она точно подтверждает,что Вы гасили задолженность?

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Нашли тему с Приватом?

Давите в суде на то,что карточку Вы не получали.

В каком виде у Вас выписка?

Она точно подтверждает,что Вы гасили задолженность?

Ну смысла давить, что не получал карточку, я особого не вижу, тк нафига я тогда платил? :) Получал деньги наличкой, расписался в получении.

У меня есть Довидка с печатью от Привата, что я действительно проплатил следующие суммы и дальше таблица проплат "пополнение картсчета"

брал 4500 за 10 месяцев проплатил 7250. Дальше идет додаток 1 там где уже полностью расписаны все движения по счету. Вот там и видно что мне втупую вместо 3,5 % от 4500 грн. комиссии (157,50 грн) начисляли 315 грн., те 7%, вместо 2% за пользование на остаток начисляли вообще от фонаря от 2,33% до 8,73%, + "служебная операция"  963,74 грн. с какой-то радости мне добавили к долгу.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Нашли тему с Приватом?

Давите в суде на то,что карточку Вы не получали.

В каком виде у Вас выписка?

Она точно подтверждает,что Вы гасили задолженность?

 

Сканы документов

 

 

справка банка пополнение картсчета.PDF

додаток 1 стр 1.PDF

додаток 1 стр 2.PDF

додаток 1 стр 3.PDF

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

А вот мой анализ начислений

Сколько прошло с момента последней проплаты и с момента окончания карточки?
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Сколько прошло с момента последней проплаты и с момента окончания карточки?

6 лет с момента последнего платежа, а согласно первых условий привата договор действует до его полного выполнения

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

6 лет с момента последнего платежа, а согласно первых условий привата договор действует до его полного выполнения

Так на это и давите.

Но дополнительно давите на отсутствие условий,с которыми Вы знакомились и по которым подписывали заявку.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Так на это и давите.

Но дополнительно давите на отсутствие условий,с которыми Вы знакомились и по которым подписывали заявку.

Ну Вы наверное невнимательно читали мои посты.

На это конечно тоже стоит давить, но самое главное: я рассчитался, но банк начислял намного большие % и комиссии, чем написано в договоре и это даже со всеми их условиями, поэтому и возник якобы долг.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Ну Вы наверное невнимательно читали мои посты.

На это конечно тоже стоит давить, но самое главное: я рассчитался, но банк начислял намного большие % и комиссии, чем написано в договоре и это даже со всеми их условиями, поэтому и возник якобы долг.

тогда экспертиза и дополнительные затраты.

я внимательно все читал.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Ну пожалуй это единственное решение

Что Вы хотели сказать?

Возражения составили?

подали заявление о применении исковой давности?

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Что Вы хотели сказать?

Возражения составили?

подали заявление о применении исковой давности?

Нет. Пока через неделю скасуют заочное решение и назначат слушанье, буду подавать встречный иск, готовлюсь пока, больше мыслей и советов - больше шансов)

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вы вставили отформатированный текст.   Удалить форматирование

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ваша ссылка была автоматически заменена на медиа-контент.   Отображать как ссылку

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарузка...