Vladimir AB

Пользователи
  • Число публикаций

    522
  • Регистрация

  • Последнее посещение

  • Days Won

    7

Vladimir AB last won the day on October 7 2021

Vladimir AB had the most liked content!

1 подписчик

Недавние посетители профиля

4181 просмотр профиля

Vladimir AB's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

242

Репутация

  1. "Отменить исполнение" неможливо. А повернути надмірно стягнуті можливо, і тільки з банку, якщо кошти туди перераховувались. З Вашого допису "пошли в никуда", потрібно копати в ДВС.
  2. Фактично, тільки через мораторій скасовано рішення реєстратора. Важливою підставою вважаю наявність права користування предметом іпотеки дітьми, але суд не заморочився цим питанням. Зараз у ВС перебуває моя касаційна скарга з цього питання, побачу, що скаже ВС. Суд 1 інстанції послався на таку підставу і зазначив у рішенні, що без дозволу органу ОП не можливо здійснити перереєстрацію, апеляційний таку підставу відкинув.
  3. Ну, тут ВС тлумачить норми матправа про направлення вимоги боржнику щодо нотаріально посвідченого договору (Порядок вчинення нотаріусами...), а в даному випадку договір НЕ посвідчений нотаріально, і ВС ні слова. Але, вважаю, зроблені тут висновки + постанова ВП-ВС від вересня 2021 дають абсолютні гарантії визнання ВНН в судах.
  4. В той же час, ВС дійшов висновку, що не потрібно окремого договору, якщо є так зване застереження, спаплюживши пряму норму ст. 37 ЗУ "Про іпотеку", яка діяла на момент укладення договору. При чому, це "незламна" позиція Луспеника, яка є помилковою.
  5. Саме так. Однак, суди приймають такі "виписки" як доказ, на доводи не реагують.
  6. "Просто общим порядком пропуска ИД...?", так + є "свіжі" 2021 року постанови ВС щодо пропуску строків приматом.
  7. Зараз, посилаюсь на пропуск, якщо остання оплата по кредиту відбулась поза межами 3-х років до дня подання позову.
  8. Саме "виписка", в якій відображено зняття грошей в банкоматах, розрахунок в магазинах..., тобто, видно, що позичальник щось витрачав, щось повертав на "картку".
  9. Постійно наголошую в судах про невідповіність так званої виписки Примата нормам законодавства, однак, суди задовольняють стягнення тіла, посилаючись на неї. Тіло скасовую застосуванням позовної давності.
  10. Має бути ОБОВ"ЯЗКОВО надіслано Банком повідомлення про застосування позасудового способу.
  11. Іпотеку заберуть позасудовим шляхом, по 37 ст. ЗУ Про іпотеку, або продадуть 3-й особі по 38 ст. Строків давності законодавець тут не передбачив.