Черкассы

Пользователи
  • Число публикаций

    35
  • Регистрация

  • Последнее посещение

1 подписчик

Черкассы's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Репутация

  1. Сегодня пришла СМС, что мое дело Дельта банк передаст колекторской компании.
  2. Не хочется сдаваться. Я не вижу за что можно цепляться.
  3. Как я понимаю - это дело проигрышное. А если нет все суммы для погашения долга, могут ли присудить снимать частями с заработной платы и что нужно подавать для такого решения.
  4. Может это Правова позиція у справі №6-16цс15 Позовна давність, встановлена законом, може бути збільшена за домовленістю сторін. Договір про збільшення позовної давності укладається у письмовій формі (частина перша статті 259 ЦК України). Згідно із частинами першою, другою статті 207 ЦК України правочин вважається таким, що вчинений у письмовій формі, якщо його зміст зафіксований в одному або кількох документах, у листах, телеграмах, якими обмінялися сторони. Правочин вважається таким, що вчинений у письмовій формі, якщо він підписаний його стороною (сторонами). Виходячи з правового аналізу вказаних норм Умови надання споживчого кредиту фізичним особам (“Розстрочка”) (Стандарт), пунктом 5.5 яких установлено позовну давність тривалістю в п’ять років, не можна вважати складовою частиною укладеного між сторонами кредитного договору, якщо такі Умови не містять підпису позичальника; не встановлено наявність належних і допустимих доказів, які б підтверджували, що саме ці Умови розумів позичальник, підписуючи заяву позичальника, а також те, що Умови містили збільшений строк позовної давності в момент підписання заяви позичальника, або в подальшому такі Умови, зокрема щодо збільшення строку позовної давності, не змінювались. Адже у цій справі зміст пункту 4.2 Умов надання споживчого кредиту фізичним особам, що зазначений у цих Умовах і в заяві позичальника, містить розбіжності. Крім того, у заяві позичальника домовленості сторін щодо збільшення строку позовної давності немає. У зв’язку із цим доводи позичальника про неознайомлення його з Умовами надання споживчого кредиту фізичним особам (“Розстрочка”) (Стандарт) не можна визнавати необґрунтованими. Відсутність позову про визнання кредитного договору недійсним як оспорюваного правочину не може бути перешкодою для неврахування інтересів позичальника при вирішенні справи за позовом банку до позичальника про стягнення заборгованості за кредитним договором.
  5. Пока хотим отстрочить первое заседание, что бы проконсультироваться с юристом, возможно ли как-то уменьшить сумму. А какие могут быть еще варианты по этому делу?
  6. есть расчет задолженности и копия доверенности на представителя (случайно пропустила). Все таки есть условия и правила, а не договор. Можно ли подать завтра ходотайство о переноси даты расмотрения и где найти образец такого ходотайства.
  7. Да. Почтальон принес домой, брат за нее расписался.
  8. Пришло - повістка про виклик до суду - заява про отримання процесуальних документів в електронному вигляді - клопотання про розгляд справи за відсутності позивача - позовна заява про стягнення заборгованості - копія договору - копія паспорта (мого брата) - копія довідки з єдиногодержавного реєстру - копія свідоцтва банка - часткова копія статуту банку - копія квитанціїї про сплату судового збору, але це просто роздруковка платіжки, без підтвердження печатками банку.
  9. Пришла повестка в суд на 02.02.16. Позивач - приватбанк. Мой брат не платил по кредитки с 28.01.15. Сейчас банк просит погашения кредита, со всеми процентами и пенями, на общую сумму 11664,16 грн. Дело есть в реестре судов (№711/161/16-ц). Какие действия нужно произвести, что бы отстрочить дату рассмотрения? Спасибо.
  10. Эти гады, прекратили звонить мне, так как я с ними не разговариваю, но начали звонить домой к родителям и рассказывать, что продадут часть квартиры (у меня есть преватизированая часть в квартире родителей). Никаких писем или чего либо не было. Я так думаю, что это все таки коллекторы.