AntonZ17

Пользователи
  • Число публикаций

    233
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Недавние посетители профиля

2660 просмотров профиля

AntonZ17's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

27

Репутация

  1. А вот коротко из моего ходатайства об обеспечении иска: "Хочемо довести до відома Суду, що представники Відповідача АТ «Укрсоцбанк» погрожують Позивачу виселенням його та членів його родини зі спірної квартири – предмета іпотеки. Також представники Відповідача АТ «Укрсоцбанк» у телефонних розмовах зазначають про подальшу реєстрацію права власності на предмет іпотеки за іншими особами шляхом продажу у випадку, якщо Позивач на протязі двох тижнів (18.05.2019 року) самостійно не викупить квартиру у Відповідача АТ «Укрсоцбанк». Отже на сьогоднішній день є загроза того, що спірна квартира може бути продана кілька разів та Позивач вже не зможе повернути своє майно, що також унеможливить виконання рішення суду у випадку задоволення позовних вимог. Зазначена вище схема перепродажу нерухомого майна завжди використовується у випадку заперечень з боку колишнього власника, особливо коли це стосується продажу іпотечного майна фінансовими компаніями. Враховуючи ту обставину, що квартира вибула з власності Позивача без його згоди, а також враховуючи те, що на момент відчуження діяв мораторій на відчуження іпотечного майна – все це свідчить про можливість у подальшому відчуження спірної квартири на користь інших осіб з метою уникнення відповідальності з боку Відповідача."
  2. Вот коротко о том, что они написали. Просто беспредел. В своем ходатайстве я говорил о том, что жилье мораторное и не могло перейти в собственность банка по ипотечной оговорке. Но в определении апелляции об этом ни слова. "При встановленні зазначеної відповідності слід враховувати, що вжиті заходи не повинні перешкоджати господарській діяльності юридичної особи або фізичної особи, яка здійснює таку діяльність і зареєстрована відповідно до закону як підприємець. Вирішуючи питання про забезпечення позову, суд має брати до уваги інтереси не тільки позивача, а й інших осіб, права яких можуть бути порушені у зв`язку із застосуванням відповідних заходів. Наприклад, обмеження можливості господарюючого суб`єкта користуватися та розпоряджатися власним майном іноді призводить до незворотних наслідків». Достатньо обґрунтованим для забезпечення позову є підтверджена доказами наявність фактичних обставин, з якими пов`язується застосування певного виду забезпечення позову. Про такі обставини може свідчити вчинення відповідачем дій, спрямованих на ухилення від виконання зобов`язання після пред`явлення вимоги чи подання позову до суду, наприклад, реалізація майна чи підготовчі дії до його реалізації. В матеріалах справи відсутні докази у підтвердженні того, що існує реальна загроза невиконання чи утруднення виконання можливого рішення суду про задоволення позову."
  3. Как жить, я думаю, Вы и сами разберетесь, а мужу нужно нанять адвоката (юриста). Причем в срочном порядке, пока он не пропустил сроки на обжалование. То, что он помогал и не фиксировал не означает, что невозможно доказать сам факт помощи. Есть свидетели, возможно сам ребенок. Да и Вы сказали, что квартира пошла в счет алиментов. Вот и настало время все привести в порядок, а не "на словах".
  4. Зачем все так реагируют? Думаю, что тема для новичков актуальная.
  5. Согласен с автором. В позу, конечно, всегда можно встать, но потом сидеть без света, еще и зимой не очень хочется. Насколько я помню есть такая обязанность допускать беспрепятственно к контролирующим учетным приборам. Но допускать для обыска квартиры это уже смешно. Я, думаю, что это незаконно. Нужно было вызывать полицию. Пусть бы они устанавливали правомерность их угроз. Нужно почитать закон про жкх и посмотреть на их права.
  6. Кто по базе владелец, тот и законный владелец, а у кого просто документы, тот двойник. Если у Вас двойник, то как Вам сказали, лучше сидеть и молчать
  7. Признать право собственности, я, думаю, это единственный вариант. Но как Вам уже указали, ничего не получится т.к. авто двойник. Еще можно заставить через суд полицию зарегистрировать авто. Еще можно полиции дать под зад, чтобы быстрее следствие продвигалось... много чего можно