Mila_Я

Пользователи
  • Число публикаций

    1806
  • Регистрация

  • Последнее посещение

  • Days Won

    17

Mila_Я last won the day on April 9 2016

Mila_Я had the most liked content!

10 подписчиков

Информация

  • Пол
    Женщина

Недавние посетители профиля

10189 просмотров профиля

Mila_Я's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare
  • Very Popular Rare

Recent Badges

886

Репутация

  1. ЧС обладнані були тільки Самсунги з кнопкових, наскільки я пам'ятаю = навіть на Нокіях ЧС не було
  2. Треба було їм пісню на рингтон поставити "Валєра, Валєраааа"
  3. Дякую за роз'яснення. Бо в мене ще попереду питання до поліції з приводу шахрайки, що пограбувала, а тепер ще й це.
  4. Нещодавно потрапила на очі історія: Мама сварить сина за загублений телефон, а він їй: "Ну ладно, можно подумать ти в детстве ни разу телефон не теряла!" А вона: "Не теряла! " Ну ви зрозуміли до чого я )) Складно поставити антиспамову програму на кнопочний телефон-дзвонілку, на ньому навіть ЧС не передбачений. Мабуть єдиний вихід змінити номер. Але ж це треба його змінити кругом.
  5. Людина похилого віку в постінсультному стані. Рецидив трохи не стався, коли побачила ніби-то борг за газ за своєю адресою, які комунальщики взяли за норму вивішувати біля під'здів... Чому ніби-то, тому що боргів за комуналку не має. Людину щойно пограбували, вона ще від того не відійшла і раптом СМС, такі як я бачила в топі теми... Це ми з вами можемо адекватно оцінити ситуацію. А людина в такому психологічному стані, і з таким здоров'ям здатна на це? Бог милував ) Порадьте, як це зробити правильно?
  6. Доброго дня, шановне панство. Сьогодня ця напівлегальна, чи то б пак, нелегальна братія прислала СМС-ку з погрозами хворій людині в постінсультному стані, віком під 80,яка в кредит купувала хіба що пальто в СРСР-і, яку тижні зо три тому обібрали до нитки шахраї, на номер який є в базах хіба що в комунальних службах. Мені навіть думати страшно, якщо ця смс-ка виявиться не остання... Питання наразі два: Звідки номер? Які заходи впливу на цих....( навіть не підберу підходящого терміну, щоб і грамотно, і відповідно емоціям, і на фільтри не втрапити) зважаючи, що поліція за місяць хіба що відпише, що особа невідома, тому йдіть лісом, а конторка все-таки поза законом?
  7. Ну история знает примеры, когда ничего не помешало Укрпрому взыскивать ипотечную недвиж по ИНН и практически в тот же день фактОрить долги Дельте ( в порядку, обсязі та на умовах визначених цим договором), а уже отфактОрив, через день продавать на публичных торгах в пользу себя любимых. © У них, богатых, свои причуды.
  8. Да вот хоть бы эта... похоже первоисточник http://korrespondent.net/business/financial/3682467-delta-bank-ukral-45-mlrd-hryven-klyentov-prokuratura , а вообще Гугл никто не отменял ... хотя я обычно ссылаюсь , но м.б. в этот раз стратила.
  9. Ярослав, бумажка = это когда бумажно А там набор букв с логотипом привата = дешевая электронная имитация выписки. Ибо если бы это была выписка, то по уму должен бы быть графический файл (фотография или скан-картинка) с затемненными (затертыми) персональными данными. Это некий аналог пресловутого Додатка2 от Дельты (суть -шо хочу, то рисую) ПС. а это его название: 57c1619898dab_.thumb.jpg.d09a7d4bfa9c1a3d2d4170e0c21f3a95.jpg С таким расширением я бы даже не рискнула его на комп сохранять )))) Хакеры, блин )))
  10. Та вы что? А можно поинтересоваться где это такой сервис? В 2008-м году Приват только Копилочку под зарплатную карту втюхивал, програмно блокируя кнопку выдачи зарплатки, пока не внесен номер копилочки.... а клубнички под каждую зарплатную карту они стали впаривать уже потом-потом, мотивируя это тем, что без клубнички ниЗЗя активировать зарплатную карту. А под клубничку устраивали фотосессию в отделении банка и не каждый получал добро на клубничку.... вот тогда была засада
  11. а это на всякий случай.... как с курсом лари и внесением его в систему задним числом через 9 месяцев (нашумевшая история)