Богдан002

Пользователи
  • Число публикаций

    89
  • Регистрация

  • Последнее посещение

1 подписчик

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Киев

Недавние посетители профиля

1066 просмотров профиля

Богдан002's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Репутация

  1. Доброго дня. Колеги, чи є у когось позитивна практика щодо витребування майна після скасування його незаконної перереєстрації? Буду дуже вдячний.
  2. Шановні колеги, сердешно перепрошую, але я заплутався..чи є чинною наразі 231 постанова і чи була вона чинною в 2016р.? На сайті ВРУ вона чітко позначена як не чинна.
  3. Якщо договір факторингу був у вересні 2016р. чи можна на недійсність натягнути 352 розпорядження Нацкому? По суті те ж саме, але замість нечинного нині 231.
  4. Доброго дня! Перепрошую за оффтоп, прошу допомогти із питанням у цій темі: Щиро вдячний за допомогу!
  5. Перепрошую за оффтоп, але, оскільки основні іпотечні баталії ідуть саме тут, залишу посилання на створену мною тему: Дякую за допомогу.
  6. Доброго дня. Суть ситуації: у 2012 році було тричі проведено прилюдні торги (всі визнані такими, що не відбулися), але позичальник не чухався до тих пір поки банк не подав на стягнення саме кредитної заборгованості (16й рік). Тобто, він знав про ситуацію з торгами. Чи матиме сенс звернення до суду з вимогою про визнання іпотеки припиненою? (я думаю, банк одразу ж заявить про пропуск пд) Яким чином можна обійти пд? Хтось стикався із подібними ситуаціями? Чи можна застосувати, як варіант, консультацію адвоката накшталт: "аналіз вашої ситуації показав наявність права на позов і тд." і саме від цього моменту почати рахувати пд? Дякую.
  7. Відповідно до ч.5 ст.3 Закону №1952-IV, Державна реєстрація прав у результаті вчинення нотаріальної дії з нерухомим майном, об'єктом незавершеного будівництва проводиться нотаріусом, яким вчинено таку дію. Аналіз викладеного свідчить, що державна реєстрація права власності під час вчинення нотаріальної дії з нерухомим майном, об'єктом незавершеного будівництва проводиться нотаріусом, яким вчиняється така дія. В той же час, не передбачено можливість проведення державної реєстрації речових прав на об'єкт нерухомого майна нотаріусом без вчинення ним нотаріальної дії, пов'язаної із переходом таких прав на об'єкт нерухомості. Отже, повноваження нотаріусів на виконання реєстраційних дій у Державному реєстрі прав пов'язувалось законодавцем із вчиненням нотаріальної дії з нерухомим майном. Судом встановлено, що Відповідачем нотаріальна дія з нерухомим майном не вчинялася. Посвідчення відповідачем факту виникнення, переходу або припинення права власності на нерухоме майно не мало місце. ps оскаржується перереєстрація вже за новим порядком.
  8. Так, суд вважає за доцільне відступити від правової позиції, викладеної в постанові Верховного Суду України від 14.06.2016 №21-41а16, з огляду на наступне.
  9. Класні зміни, що тут ще можна сказати...одразу помітно хто їх простимулював.
  10. а це обтяження не має злітати автоматом з відміною рішення про перереєстрацію? Воно внесене ж на його підставі.