Eva Eva

Пользователи
  • Число публикаций

    4
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Eva Eva's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. VikKar, если следовать вашему совету - то не только подыскивать новую работу а еще и новую страну.
  2. не говорят кто владелец. завод огласил себя банкротом, хотя работники завода в зоне АТО (не сохраняется им зарплата и места рабочие) вывоз продукции в неизвестном направлении, принудительное увольнения работников... не поняла
  3. предприятия частное. в правоохранительные органы написано, но маловероятно что они что-то будут делать. слухи идут нехорошие, что завод проработает еще два месяца. работники напуганные.
  4. Доброго дня. Я незнаю куди мені звернутися з такою ситуацією що склалася в райцентрі Полтавщини, і місті Хорол, де працює завод по виготовленню дитячого харчування "Малыш". Приблизно пів року тому приїхало на завод багато машин із номерами Харківської, Дніпропетровської областей. Приблизно чоловік 200 у воєнній формі, без впізнавальних знаків розташувалось на заводі (день і ніч вони там), та на всіх дорогах до заводу. Керівництво кудись зникло. Теперішнє, так зване, нове керівництво змусило працівників заводу написати заяви на видачу зарпалати в інши банк, по чуткам не відомо чи видадуть її, навіть. Зараз офіційне скорочення людей, але їх і так працює впритик. Грозяться зробити три зміни для обслуговуючого персоналу. А це половина зарплати на таксі (в місті проблеми і добиранням на роботу) та відсутність вихідних. Я уже втратила надію що хтось допоможе, але все ж сподіваюсь.