topp

Пользователи
  • Число публикаций

    85
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя topp

  1. Вважаю, що ніякі спори суто на шаблонних зразках неможливо вирішити
  2. Юридичний центр захисту боржників Дуже цікавить думка про таке, це колектори утворили чи «дуже розумні люди» ? Які хто має думки з цього приводу?
  3. Провадження не зведене. Підкажіть будь ласка що робити у випадку якщо виконавець нічого не буде робити щодо моєї заяви.
  4. Дякую за співучасть. В мене таке враження, що запитання були поставлені з приводу того що порадники самі не розуміють як діяти у такому випадку який мене цікавить. Спілкувались довго та безтолково.
  5. Я не запитую що потрібно писати або не потрібно писати. Мене цікаить одне питання щодо повернення стягнутої суми. До кого ставити вимоги до виконавця чи до стягувача та в який суд звертатися.
  6. Доброго дня і дякую за відповідь. Мій юрист нажаль у відпустці тому намагаюсь самотужки з'ясувати питання. На мою думку та переконання не обов'язково бути великим фахівцем щоб розуміти питання яке я поставила. Коли у мене намагаються випитати чому впродовж року відбувалось стягнення та яка сума на мою думку підлягає поверненню то в мене виникають сумніви щодо компетентності фахівця. У мене немає мети когось образити але наприклад мені незрозуміло яким чином виконавчий напис має відношення до порушень виконавця. Виконавець вчинив порушення і з цими порушеннями відбувалось стягнення. Суд вирішив це питання у рішенні вказав що дії незаконні та скасував постанову. Як наслідок виконавець скасував всі постанови провадження. Що тут не зрозумілого та навіщо випитувати номер та якісь недоречні питання мені ставити. Ось така моя думка. Вважаю своє питання не вирішеним.
  7. Я не розважалася а намагалася спілкуватися з фахівцем і як виявилося спілкувалася просто поговорити ні про що. Необхідну інформацію я дала а точніша інформація для відповіді не потрібна. Давати номер справи коли ні на одне питання не дали відповідь дуже дивно. Та і чим номер справи допоможе якщо загальна суть зрозуміла із заданого питання.
  8. Я так розумію що нажаль поради поки що ніхто не дасть. Ви займаєте час марно. Я ж казала що суд скасував постанову та виконавець скасував. що тут незрозумілого. Дуже вдячна вам за участь, але марно витрачено час. Сподіваюсь на більш конструктивну бесіду з зацікавленими фахівцями або тими хто може дати пораду.
  9. Харківської області. Це має якесь значення?
  10. ВИРІШИВ: Позовну заяву ……….. до Приватного виконавця виконавчого округу міста Харківа …………, третя особа ………..про визнання дій протиправними та скасування постанови - задовольнити повністю. Визнати неправомірними дії Приватного виконавця виконавчого округу міста Харківа …………, щодо відкриття виконавчого провадження № …………. від 15.10.2020 року на підставі виконавчого напису приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ………… № 236 від 27.08.2019 року. Скасувати постанову Приватного виконавця виконавчого округу міста Харківа ………… від 15.10.2020 року про відкриття виконавчого провадження ВП № ………... Стягнути з Приватного виконавця виконавчого округу міста Харківа ......... …………… на користь …………. судовий збір у розмірі 908, 00 грн.
  11. Напевно я щось не розумію, але до чого тут термін у часі? Рік чи два яка різниця? Як ви вважаєте чи можливо повернути стягнуті кошти чи ні. Якщо можливо то будь ласка підкажить якщо не можливо тоді не можна.
  12. Про яку вину йдеться. Виконавець стягував поки суд не скасував постанови. Щось не зовсім розумію.
  13. Мені хотілося б отримати відповідь на питання але мені ставлять запитання на мій погляд не зовсім доречні. Є рішення і воно має силу. Стягнуто суму коли виконавцем було відкрито провадження. Всі постанови скасовані рішенням суду і самим же виконавцем, але сума все ж таки була стягнута. Яким чином можна цю суму повернути. Ось і все питання. Стягнуто взагалі 24000 грн.
  14. А до чого тут виконавчий напис коли оскаржувались дії виконавця?
  15. Ні, я не фахівець. А чого це я не розумію за що судилася? Було відкрито провадження. Суд постанову про відкриття скасував дії виконавця визнав незаконними що не так. Що мені ще потрібно розуміти?
  16. Мені стало відомо з того моменту коли на роботі повідомили. Потім пішла до суду оскаржувати дії
  17. Що вам необхідно встановити? Я ж казала що суд визнав дії незаконними та скасував постанову про відкриття провадження.