Наталя29

Пользователи
  • Число публикаций

    19
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Недавние посетители профиля

Блок недавних посетителей отключен и не доступен другим пользователям для просмотра.

Наталя29's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Репутация

  1. я ж нічого не платила, позовну давність не переривала.. договір ніякий не підписувала. тільки трохи переживала за ту електронну заявку, бо ж вказала паспортні дані. це все, що хотіла дізнатись.
  2. ніхто не дзвонив..я ж не кредит оформляла. ось такий вигляд має заявка. по телефону, коли черговий раз дзвонили нагадати про те, що вони мають право вимагати сплату боргу, сказали, що сайт неробочий і нічого з того що я там заповнювала, їм невідомо. а вже через пару місяців на мою адресу прислали роздрукований договір на розбивку платежів, який треба було підписати і їм відправити. що я звісно, не зробила.
  3. Доброго дня. Я на сайті Прімоколект оформила заявку про розстрочку заборгованості, коли ще толком і не знала, що це за фірма ...побачила лист з боргом, якісь печатки (потім уже розібралась, що то надруковано на принтері) і почала виясняти в них на сайті як можна вирішити питання. вказала лише паспортні дані і номер справи, який був вказаний у листі. В часи, коли я ще вела якийсь діалог з ними, менеджер сказав по телефону, що ніяку реструктуризацію вони не оформлять, я мушу заплатити всю суму зразу...коли я хотіла створити персональну сторінку в них же на сайті, щоб побачити що там до чого, мені відповіли, що сайт на обробці, там технічні проблеми і це просто так для виду зроблено...і от тоді я почала вже читати всякі форуми, шукати інфу в неті щодо беззаставних кредитів у проблемних банках і що веде за собою часткова неоплата такого кредиту. а сам договір, який прислали на реструктуризацію, я не підписувала.
  4. чоловік то не подавав, то я з переляку заповнила замість нього заявку...і вказала його дані, думала, що серйозна контора...це тепер я вже не така* темна*. ..та і після їхніх розмов зі мною по телефону і їхнього хамства я зрозуміла, хто такі, ці прімоколект і що зробила велику дурницю...
  5. взагалі то у 2013 році чоловік взяв кредитну карточку на 5000 у дельта банку, і повністю не закрив його. остання оплата була у тому ж році. потім проблеми з банком, він новими реквізитами не цікавився. і ось цього року з'явились прімоколектори з вимаганням погасити борги. тому і питаю, якщо справа дійде до суду...а можливо і не дійде...судячи з попередньо написаних постів. цікавить тільки чи має якусь юридичну силу подана заявка?
  6. Всім доброго вечора. Уже дописувала в цій темі, також маю справу з прімоколектами) вірніше не я, а мій чоловік, але дзвонять вони виключно мені, тому з всією серйозністю взялась до справи)) багато взнала для себе з форуму, тільки трохи запізно знайшла вас на теренах інтернету...чоловік за кордоном, на роботі, а листи отримую я. І ось коли прийшов перший лист з погрозами термінової оплати боргу, я з дуру зайшла на їх сайт і оформила онлайн-заявку на розстрочку. при чому вказала паспортні дані ,ІПН і номер справи((( от така я блондинка...мені сказали по телефону що не той випадок, борг великий (10000) і платіть все зразу, або буде вам горе...от я і пішла шукати порад в інтернеті..вирішила нічого не платити, чекати. тоді перечитала ваш форум. пройшло ще 2 чи 3 місяці, прислали документи на розстрочку, де обов'язково потрібно було поставити підпис, інакше не має юридичної сили (так було написано у договорі). Це все я проігнорувала. Але тепер 3-4 рази на день мені дзвонять і говорять , що ми знову не дотримуємось умов договору і не платимо. Тепер вже ліплять нам штрафи, прострочки... Але ж я ніякого договору не підписувала! Чи може бути та електронна заявка визнанням мною своєї заборгованості? І як дійде до суду ,чи можуть вони використовувати цю заяву як офіційний договір...не знаю як правильно це назвати... Буду дуже вдячна за допомогу.
  7. Ок, зрозуміла) дякую всім за поради і моральну підтримку) добре, що є такі форуми. тепер головне запастись терпінням)
  8. Стільки я перечитала всякої інформації, і тут форум читаю завжди... розумію, що краще нічого не робити...але як подумаю про дзвінки безкінечні...якщо буду ігнорити, перейдуть на родичів, які будуть доставати мене))) чи краще брати трубку і говорити, що ні про які борги не знаю, а їхні писульки нічого не підтверджують? ще хотіла спитати, чи повинні були відправити також старий договір з Дельта банком?
  9. Всім доброго дня. Сьогодні отримала новий лист від Прімоколект. Просто лист, не заказний. Подивіться будь ласка, чи варто вже вивчати ці писульки з адвокатом , чи продовжувати ігнорити дзвінки і чекати ... договору із злощасним Дельта банком я не маю, умов не читала, копії його мені не прислали. А чеків про оплату чоловік не зберігав...Чекаю поради, дякую!
  10. Обов"язково почитаю, а то вони мене статтями страшать) буду мати чим відповісти)
  11. дякую за пораду. я зовсім "темна" в цих справах... треба ще раз перечитати форум, багато чого можна взяти для себе, для оборони)