lova324

Пользователи
  • Число публикаций

    73
  • Регистрация

  • Последнее посещение

1 подписчик

О lova324

  • День рождения 12/31/1911

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Украина

lova324's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Ребята, знаю где то видела на форуме образец заявления в милицию в связи с економическим предступлением (додаток № 2 сукупна вартисть кредиту составлен с отсутствием правильных данных и т.д., тело в доларе, проценты в гривне, комисия не указана, а где указана то в процентном отношении, додаток составлен полностью нарушая ПНБУ № 168, ГРАФИКА ПОГАШЕНИЯ НЕ БЫЛО И ЭТО УЖЕ ДОКАЗАНО) . Мне очень нужен такой образец, но я не могу его найти. Может кто подскажет, даст ссылку? Пожалйста. Очень нужно. Срочно.
  2. добрий вечір. коротко - у суді за моїм позовом розглядається справа про визнання кред договору недійсним на підставі відсутності графіку погаш заборгованності та не визначення сукупної вартості кредиту. Оскільки під час підписання кредитного договору мені не було надано графіку погашення заборгованності (як додатку № 1 до кред договору) я підняла це питання у суді. Представник банку відповів що графік є і надав його у наступному судовому засіданні з підписами кредитора та позичальника. Я написала заяву у міліцію по факту підроблення підписів. Справу у суді призупинили. Банк три тижні не міг передати цей документ за вимогою міліції з головного офісу харкова до нашого міста, а потім виявилося що під час перевезення цього документу на представника банку напали (вибили вікно у машині) та вкрали барсетку де були документи. І тепер - тиша. Я зверталася до міліції з питанням як проходить слідство. мені відповіли що скоріше за все воно зависне як не розкрите. Є нюанс - банк надавав раніше завірений ним як копія вірна графік без позначки кредитор та позичальник і без підписів. тепер банк надав завірений ним як копія вірна графік з цими даними. Я надала в міліцію копію цих документів і спитала про те як з одного і того ж оригіналу документу можна зробити дві різні копії. мені нічого не відповіли. як я розумію міліція розбиратися сильно не буде. що робити? куди писати щоб вплинути на хід розгляду кримінальної справи? дякую.
  3. Шановні форумчани. Під час чергового судового засідання зіштовхнулася з наступним: у моєму додатку № 2 (про орієнтовну сукупну вартість кредиту) не зазначено багато яких платежів що мною були сплачені під час укладання кредитного договору та незабаром після його укладання (це і послуги у нотаріуса, і за оформлення в МБТІ, 1 % за розрахунково-касове обслуговування, і страхування (три роки підряд тощо). Коли ж я почала показувати судді свої квитанції про сплату даних послуг і доказувати що вони повинні бути зазначені у цьому додатку (відповідно до Постанови № 168) оскільки вони суттєво відображуються на визначенні сукупної вартості кредиту, представник банку заявив що вони не могли бути зазначені у додатку№ 2 оскільки вони вже сплачувалися (деякі) після укладання кредитного договору!!!!! І суддя просто кинув мені їх назад не звернувши на них ніякої уваги. На мої ствердження про те що ці платежі повинні бути зазначені не лише у додатку № 2 , а й у листі - ознайомленні (який я підписала до укладання кредитного договору), а також у графіку погашення заборгованності (який мені взагалі не надали) оскільки у ньому сукупна вартість кредиту має бути докладно розписана за кожним платіжним періодом - суддя відповів - не читайте мені лекції про те що вам би хотілося.... І отже - що мені робити? Як донести судді що у додатку № 2 повинні бути вказані всі майбутні мої платежі?????????? Дякую!
  4. Мій позов зараз якраз і базується на відсутності графіку. Боюсь тільки що банк раніше дойде до органів що роблять експертизу ніж її встигнуть призначити
  5. у тому то й справа що мені взагалі ніякого графіку не давали. а на тому що банк надає зараз стоять підписи позикодавця та кредитора без печатки. суддя сказав щоб на наступне засідання сторони надали який небудь нормативний акт згідно якого всі сторінки графіку повинні бути підписані та завірені печаткою. я надала до суду копію банківської вимоги до мене в якій написано що я повинна погашити кредит згідно договору та наданого мені графіку завіреного підписами сторін та печаткою банку. але суддя на неї взагалі не подивився
  6. пнбу № 168 прийнята до укладання мого кред договору (у 2008 р.)
  7. у моєму кредитному договорі сума щомісячного платежу не вказана. розрахунки за ним здійснюються відповідно до ненаданого мені графіку (дод. № 1)
  8. не слухає мене суддя. я починаю торочити про порушення ПНБУ № 168, а він мені - не читайте мені лекцію! я стверджую все те що ви мені радите - а суддя - це лише я так вважаю. мене не хочуть чути, мене просто ...зараз суд вперся - надайте те де прямо написано що гафік повинен бути підписаний та погоджений печаткою. графік ! а не договори.
  9. ні, з креді агриколь банком. а до яких правоохоронних органах звернутися? до прокуратури? з заявою що начебто такий то документ підроблений? але ж справа у суді?
  10. Шановні форумчани. Я сужусь з банком вже 4 рік. Пройшли розгляд 2 судових справ: за позовом банку про стягнення заборгованності (залишений без розгляду) та моїм про визнання кред договору та дог іпотеки недійсними (відмовлено в задоволенні). Був деякий час перепочинку і банк подав позов до суду знову. У свою чергу я подаю позов про визнання кред договору недійсним на інших ніж у першому підставах. Як результат - розгляд банківського позову призупинено до остаточного рішення за моїм позовом. Було вже декілька судових засідань. До розгляду суд позов прийняв, тепер розглядаємо справу по суті. І тут, хто воює з банком той мене зрозуміє, почався справжній цирк. На судових засіданнях відбувається щось неймовірне - банк на клопотання мої надає лише усні пояснення і це суд приймає до уваги, мої ж доводи та докази не слухає, відмахується та в очі сміється з мене мовляв це лише я так хочу, а наприклад ПНБУ № 168 для нього не є важливою. Після судових засідань мене аж нудить від несправедливості та образи. Але нічого, переживу. Мій позов зараз базується на тому що мені не було надано додатку № 1 до договоу - графіку погашення заборгованності, а додаток № 2 щодо орієнтовної сукупної вартості кредиту складений з порушеннями ЗУ "Про захист прав споживачів" та ПНБУ № 168 та не містить взагалі сукупної вартості кредиту, там лише зазначено тило кредиту (у доларі) та відсотки (чітко фіксована сума у гривнях). Назараз банк надає до суду якусь табличку під назвою графік погашення заборгованності на останній сторінці якого стоять лише два підписи нібито кредитора та позичальника. Ми такого додатку і в очі не бачили, підписи видно (вочевидь тільки мені) і так що підроблені. Судове засідання перенесли. Суддя зобовязав сторони надати до суду будь який нормативно-правовий акт згідно якого видно які вимоги ставляться до оформлення графіків, а саме - чи необхідно їх завіряти печаткою, та чи потрібні підписи сторін на кожній сторінці графіку, а їх пять. І от у мене до Вас велике прохання - може хто знає чим можна підтвердити необхідність узгодження графіку печатками банку, чи потрідно завіряти кожну сторінку графіку, чи повинен підпис кредитодавця розшифровуватися? І ще - під час звернення банку до суду він надавав тоді копію якогось графіку без мого підпису, заіреного лише підписом якоїсь особи. На питання адеж оригінал банк відповів що у мене. Зараз, оскільки я стверджую що графік повинен бути підписаний сторонами, банк надав до суду вже начебто оригінал графіку підписаний фальшивими підписами. Остання сторінка якого у порівнянні з першим інша. Як клопотати про призначення експертизи? Які питання мені необхідно задати? Та чи можна замовити якусь незалежну експертизу оскільки я боюсь що банк може і там домовитися? Скільки це коштує? І як призначити незалежну експертизу тоді як оригінал графіку у банку на руках? Дуже сподіваюсь на Вашу допомогу. Якщо я не доведу фіктивність підписів, то моє справа проіграна...
  11. Вот прочитала все вышенаписанное и задумалась. Недавно мне прислали перевод по Золотой короне (кто не знает - это услуга когда человек ложит деньги а другой может их снять указав переданный ему код). При этом деньги можно снять в любом банке где есть эта услуга. Я воспользовалась услугами Приват банка. Когда снимала мне почему то пришлось открыть на себя карточку универсальная на балансе которой оказалось енное количество денег хотя мне они были совершенно не нужны. Конечно карточкой я стала пользоваться, т.к. это удобно через терминал. Сейчас я потратила с наличных на балансе денег 300 грн , которые я должна вернуть тоже 25 числа. Но вот что - ни за какие проценты мне никто ничего не говорил. И вот я думаю - может мне вообще пойти закрыть эту карточку, а тем более что лично сама я банк не просила ее открывать мне. Что скажите? никакого договора у меня тоже нет...