rom

Пользователи
  • Число публикаций

    9
  • Регистрация

  • Последнее посещение

rom's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Добрий день. Ситуація така: 26.09.2007р. я оформив кредит на суму 5000 грн. в одному з відділень Кредитної спілки "Альянс Україна" В звязку обєктивними причинами (дуже важкими фінансовим становищем проплат не робив) В липні місяці 2009 року на мою домашню адресу де я проживаю і приписаний приходить лист і пакет документів від міського суду в якому були: Позовна заява КС "Альянс Україна" до міського суду в якому я проживаю про видачу судового наказу та сам судовий наказ від 1.04.2009р. про стягнення з мене на користь КС Альянс Україна 38 300 !!!!!!!!!!!!! (більше тридцяти восьми тисяч грн). Розрахунок додавася (пеня у розмірі 1% від загальної суми кожного дня). Більше двох років була тишина. На початку серпня 2011р. мені приходить лист з повідомленням про те, що на підставі договору відступлення прав вимоги моїм новим кредитором з 15.07.2011р. стало ТОВ "КУА" ПРІМОКОЛЕКТ - КАПІТАЛ. (САМ ДОГОВІР ВІДСТУПЛЕННЯ ПОГАНЕНЬКА КОПІЯ) На початку 2012р. в бухгалтерію підприємства якого я працюю приходить виконавче впровадження по даному судовому наказу про стягнення з моєї з/п 20% на користь КС "Альянс Україна". Більше пів року відбувається стягнення, але кошти повертаються назад на рахунок підприємства. Я звертаюся офіційним листом у КС Альяна Україна про те щоб видали мені довідку про відсутність заборгованості, так як є новий кредитор,або щоб вони вказали нові реквізити. Відповіді я неотримав. А в кінці серпня в бухгалтерію мого підприємства приходить лист про те що новим кредитором в мене є Прімоколект. ПИТАННЯ???? 1. Термін діїї судового наказу (якщо я непомиляюся був 3 роки, а тепер 1 р. ) З якого моменту (з моменту видачі в суді, чи з моменту відкриття виконавчого впровадження). На які законодавчі акти можна послатися. 2. Чи варто звязуватися з Прімоколект (там в них якась акція списання триває) чи як бути в даній ситуації (В бухгалтерії мого підприємства сказали що десь числа 7.09 перерахують кошти Прімоколект, які назбирались за цілий рік)
  2. Першопочаткове рішення суду була явка позивача КФ обовязковою, а вже наступнні рішення після того як представники КФ пару раз приїхали, а потім на кожне засіддання присилають факсом заяву розгляд справи відбувається без позивача, незважаючи на мої заперечення.
  3. Сьогодні в мене було чергове слухання, представники КФ знову незявилися в суд, мотивуючи це тим, що в них немає коштів на відрядження для юристів і щоб справу розглядати без них,я звичайно заперечив цьому, але суддя прийняла рішення продовжити слухання. Я чемно в пяти примірниках надав суду заперечення на їхнє заперечення стосовно позовної заяви. Мотивуючи це ст.60 та 62 ЗУ про банки, ст 32 Конституції України та ст 1076 ЦКУ та адресував суду, КФ, АУЗ Факторинг (які доречі знаходяться за одною адресою що і КФ), Агенції по управлінні заборгованості, а також Креді Агріколь банку (колишній Індекс банк), також в запереченні вказав, що якщо позивач незмінить свою позицію то я буду змушенмй звернутися до правоохоронних органів із заявою про вчинення злочину, передбаченого ст. 189 КК України (вимагання) щодо колекторської компанії, та ст. 182 КК України (порушення недоторканності приватного життя) на банк. Суддя переніс слухання на 3.08.2012р.
  4. Львівська область м. Борислав.Своїм юристам вони виділяють до 500 грн. на відрядження, про те останнє слухання в мене було вчора, представник позивача незявився в суд, в факсограмі вказавши, що у них немає грошей для відрядження своїх юристів. А на моє заперечення про використання мох персональних даних дали відповідь, вказавши що вони отримали мої персональні дані ще до вступу в дію закону. Чи законно це ???? збирати, отримувати, та використовувати мої персональні дані без моєїї письмової згоди??????????хто небудь використував цей метод???
  5. Всім Доброго дня! Розкажу вам свою історію про цю "ШАРАШКІНУ КАНТОРУ" в 2007р. я взяв кредит в Індекс банку (17000грн) з поручителем сплатив приблизно 10 000 грн на протязі року, пізніше по абєктивних причинах немав змоги платити. В лютому місяці 2011!!!! року мені і поручителю приходить виклик в суд по місцю реєстрації, позивач ТОФ "Кредек Фінанс" представник позивача "Агенція по управлінню забогованості", і два договори факторингу. Перший в 2009р був підписаний між Індекс банком та АУЗ Факторинг, а другий між АУЗ Факторинг та Кредекс. На сьогоднішній день відбулося більше 20 слухань на яких представник позивача зявився тільки 3 рази. За весь цей час мені вдалося добитися відних що вони змінили позовну заяву де відповідачем є тільки я (без поручителя, що для мене є важливим), і написав їм вже кільканадцяте заперечення останнє мотивував тм, що Згідно закону про Захист персональних даних до 01.01.2012р. вони повинні були зімною звязатися і отримати від мене письмову згоду на збір, зберігання та використання моїх персональних даних.