• 0

РЕЙДЕРСЬКИЙ ЗАХВАТ КВАРТИР - АФЕРИ ЛЬВІВСЬКОЇ ВЛАДИ


Flyer

Вопрос

Факт №1

З 1970 сім'я інваліда Вітчизняної війни з 4-х осіб проживає в 4-х кімнатній квартирі №5 австрійського будинку.

Поруч знаходилася 1-кімнатна квартира №5А. Влада не встановила глухої стіни між цими квартирами.

В 1-кімнатній квартирі №5А до 1978 року проживала одинока бабця. B 1979 році в цій 1-кімнатній квартирі №5А по обміну було прописано 5 (п'ять) осіб, в 1981 році було прописано вже 6 осіб.

В 1988 році в 1-кімнатну квартиру №5А в'їхала бабця Баранова до якої прописали дочку Золоткову і внучку Жукову (яка потім стала майором міліції - Палагутіной), квартиру приватизували в 1996 році 31 травня: розпорядження міськвиконкому №374.

В 1997 році мешканка з квартири №5А звертається в БТІ про виготовлення дублікату документів на свою квартиру, посилаючись на те, що іі власні оригінали були викрадені, а вона хоче квартиру продати.

В БТІ виготовляють технічний паспорт на квартиру №5А, а Свідоцтво про право власності на кв. №5 (літеру "А" вписати нібито забули).

З цього часу починаються проблеми в мешканців квартири №5.

В 2000 році мешканка Баранова квартири №5А помирає. Її дочка Золоткова оформляє спадщину, але не на квартиру №5А, а на квартиру №5. Ця афера була проведена у змові осіб:

- чиновники Залізничної райдержадміністрації (будинок кілька разів міняв район);

- працівників ЖЕКу (ЛКП) - підробили записи в домовій книзі, домовилися з БТІ та підробили технічну документацію на квартири №5 та №5А;

- міської ради, незаконно приймали рішення про обмін: в 1978 році та 1981 році вказували про обмін нібито квартири №5, а в 1987 році обмін кв. №5А.

В 2005 році дочка з внучкою (яка є майор транспортної міліції Палагутіна) продають квартиру, але не власну №5А, а №5,квартиру №5 за підробленими документами, яку купив Круглов.

В цьому ж 2005 році Золоткова подає позов про визнання договору купівлі - продажу недійсним та просить забезпечити позов, а саме, - накласти арешт на квартиру №5.

25.10.2005 року суддя Кушнерик М.П. Галицького рай. суду виніс ухвалу про забезпечення позову: на квартиру №5 наклав арешт.

26.10.2005 року появляється договір купівлі-продажу на кв. №5 між Кругловим та адвокатом Суптелем. Позов в суді перетворюється не до Круглова, а до Суптеля.

Дійсні власники кв. №5 в квітні 2007 році хотіли отримати кредит під квартиру і випадково дізналися про проблеми з перепродажем квартири №5, Суддя Курилець Галицького рай. суду свідомо не допустив справжніх власників №5 до справи, надав довідку від 17.04.2007р. до Галицької рай адміністрації, що вони до судової справи стосунку не мають, тому що судова справа стосується власників іншої квартири.

20.07.2007р. по справі №2-604/07 суддя Курилець Галицького рай. суду м. Львова виносить рішення про виселення майора міліції Палагутіної та її мами Золоткової з квартири №5 (в якій вони ніколи не проживали) та вселення в кв. №5 адвоката Суптеля (у якого договір купівлі-продажу на кв. №5 появився після накладеного арешту судом 25.10.2005р., а в Суптель нібито її купив 26.10.2005р.).

Адвокат Суптель починає рейдерство проти справжніх власників квартири №5. Домовляється з суддею Юрківим О.Р., який не реєструючи позовної заяви Суптеля в канцілярії суду, виносить заочне рішення про вселення Суптеля в квартиру №5, заборонити вчиняти перешкоди Суптелю справжніми влачсниками квартири №5. :evil:

Починають на власників квартири №5 фабрикувати кримінальні справи: на дружину і сина.

Адвокат Суптель пише наклеп, нібито його побили в його власній квартирі №5 мешканці квартири №10 і міліція з прокуратурою і судами починають розігрувати рейдерський фарс з метою нейтралізувати та деморалізувати справжніх власників квартири №5.

Нач. Галицького райвідділу Іваночко, слідчий Балич, прокурор Галицького р-ну Заліско, судді Галицького району Ванівський, Курилець, Олексієнко, Шумська, судді апеляційного суду Романюк, Леон, Стельмах, Макойда - зфальсифікували проти мешканців (власників) кв. №5 постанови та рішення про притягнення їх до кримінальної відповідальності за ст. №122 та 296 КК України (іменем України!!!).

В 2007 році влсники кв.№5 дізнались в суді та БТІ, що на їх квартиру виготовлена друга реєстраційна справа (дублікат документів на квартиру на інші прізвища, тобто на прізвища мешканців кв. №5А). В той же час підроблені документи і на кв. №5а.

Оригінальні документи з БТІ квартир №5 та №5А в суд в 2007 - 2008 -2009 роках витребували судді Галицького рай. суду м. Львова Юрків та Сєрьодкіна, які назад в БТІ не повернуті по даний час - судді влаштували філіал БТІ в суді.

З БТІ в була витребувана інвентарна справа на цілий будинок, з якої виявилось, що була виготовлена друга реєстраційна справа на квартиру №5 (пакет документів). Ці документи також знаходяться в Галицькому рай. суді, їх суд в БТІ не повертає.

15.06.2011р. Львівський окружний адміністративний суд по справі №2а-1293/11/1370 виніс постанову: "Визнати протиправними дії Львівського обласного комунального підприємства Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки щодо виготовлення другої реєстраційної справи на кв. №5 по вул. .... у м. Львові".

05.07.2011р. на підставі викладеного та шахрайських махінацій службових осіб міліції, прокуратури, суддів, місцевої адміністрації, адвокатури, нотаріусів, ... дійсні власники кв. №5, майно яких 6-й рік піддається рейдерському захвату, в порядку ст. 4, 94, 95, 97 КПК України та ст. 40 Конституції України звернулися з заявою про злочин до прокурора Львівської області В.В.Ковбасюка.

В даний час проти 2-х власників квартири №5 порушені кримінальні справи.

Квартиру привели в антисанітарний стан.

Адвокат Суптель разом з начальником ЛКП і посадовою особою виконавчої служби виконали сфабриковане рішення судді Курильця по справі №2-604/07 від 20.07.2007р.,а саме, вселили Суптеля в дві кімнати квартири №5. В даний час в захоплених 2-х кімнатах проживає студент Божик з м. Городка, який заявляє, що він з партії ВО "СВОБОДА" Тягнибока, він знаходить людей для використання майна власників квартири №5 в якості готелю на вихідні дні.

Тобто, по кв. №5 через незаконні дії міліції, прокуратури та суддів, в 2-х кімнатах гуляють та проживають сторонні особи і заробляють кошти адвокатам Суптелю і Божик, представникам правоохоронних органів та влади.

http://www.city-adm.lviv.ua/community/forum/topic220.html

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Recommended Posts

  • 0

Факт №2

квартирні злочини тих же суддів, міліціонерів і прокурорів

http://sites.google.com/site/crimesinlvi/p...sti-1/prokuratu

http://sites.google.com/site/crimesinlvi/sudovi-sedevri

http://sites.google.com/site/crimesinlvi/s...enna-amerikanki

http://sites.google.com/site/crimesinlvi/p...editnoie-spilki

Однією із найважливіших функцій держави, є захист громадян від злочинних посягань шляхом притягнення злочинців до кримінальної відповідальності, а також судовий захист порушених цивільних прав. Ці обов'язки покладені на міліцію, прокуратуру та суди.

Однак наведені тут факти зловживань свідчать про те, що правоохоронні органи у Львові перетворено в якусь злочинну організацію, яка нечувано порушує конституційні та інші права громадян України.

Прокуратура вчиняє злочини шляхом ухилення за відповідну плату від порушення кримінальних справ проти злочинців. В інших випадках з метою розправи порушують кримінальні справи проти неугодних владі непокірних громадян, які домагаються захисту своїх прав.

Суди ж перетворено у злочинні синдикати, де панує судове свавілля та ухвалення судових рішень на замовлення і в інтересах тих, хто більше заплатить. Судове беззаконня досягло нечуваного рівня та поставило під загрозу саме існування держави.

Законоперевертні в прокурорських мундирах та чорних суддівських мантіях - це найнебезпечніші вороги українського народу, а їх дії слід кваліфікувати, як державна зрада.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 0

Продовження беспредєла: по постанові судді Городецької Галицького районного суду м.Львова, працівники міліції вдерлися в квартиру Суханових та силоміць захватили Суханову Галину Петрівну, оділи наручники, витягли її з власної квартири і в даний час утримують на Бандери 1 в міськуправлінні МВС. Лікаря до неї не допускають, не дозволяють присутність адвоката та будь-кого іншого. Це свавілля тандему судді Городецької з адвокатом Суптелем. Тяжба триває з 2009 року. Був підроблений рентгенівський знімок, нібито Суханова з сином зломали руку адвокату Суателю, який проник у їхню квартиру. Суддя сама не являлася на призначені судові засідання, тягнула розгляд більше 2-х років, а тепер вирішила фізично знищити Суханову, замордувати в холодному КПЗ.

Суханова інвалід, і якщо з нею щось трапиться, то це на совісті вище перерахованих корумпованих ділків міліції, прокуратури, суддів та ін., які зазіхають на квартиру сімї Суханових. Рейдери надалі йдуть до поставленої мети шляхом залякування та ув'язнення власників квартири.

Cуханова Г.П. - тел. 0671551972

http://www.city-adm.lviv.ua/community/foru...st772.html#p772

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 0

...якщо з нею щось трапиться, то це на совісті вище перерахованих корумпованих ділків міліції, прокуратури, суддів та ін., ...

1. Смешно надеяться, что у кого-то из вышеперечисленных будут проблемы с совестью. Отсутствие полное.

2. Судьи превратились в обслуживающий персонал... ближе к древнейшей профессии

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 0

23.12.2011р. відбулося чергове кривосуддя судді Городецької над Сухановою Г.П.

Привели в кайданках. Виявилось, що затримання фальшиве, побудоване на фальсифікації, нібито Суханова уникала повісток. Але повістку на 30.11.2011р. вона отримала лише після судового засідання - 01.12.2011р. Були суду надані ряд клопотань та копії амбулаторних карт лікування. Жодні клопотння Суханової суддя Городецька до уваги не приймала, постійно Сухановій закривала рот, а в той же час так званий "потерпілий" адвокат Суптель мав необмежені можливості заявляти клопотання про "запобіжні заходи" щодо Суханової.

Суханова повідомила, що вона інвалід 3-ї групи, значно погіршився її стан здоровя була температура більше 38 градусів, ліків не дають під приводом, що держав не надала на ліки коштів, в камері курять і їй важко дихати.... але з єзуїтською посьмішкою та самовдоволенням суддя залишила Суханову за граиами до наступного засідання, а там буде вирішувати.

----

Якщо порахувати, що 4-х кімнатна квартира сім'ї Суханових біля 130 кв. м в "австрійському" будинку коштує від 200 000 $, а Суптель і К претендують на 2 кімнати, та скільки "бабла" вже вкладено, щоб виготовити 2-й екземпляр підроблених документів в БТІ по квартирі. №5 Суханових, в ЖЕКу підробити журнали реєстрацій в цій квартирі Суптеля та інших пройдисвітів, вмовити продажних суддів Галицького рай. суду м.Львова тримати в суді більше 2-х років обидві інвентаризаційні справи з БТІ та нікому їх не видавати, підробити рентгенівський знімок так званої "поломки" кістки Суптеля і наняти медекспертів, прокурорів, міліцію, слідчих, нотаріусів, щоб запроторити суханову в СІЗО, ... то за легким підрахунком вже вкладено щонайменше 50 000 $.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 0

Может я и "далекий от реальности", но я не поверю, что во Львове нет ни одного нормального адвоката или юриста, который смог бы Вам помочь. Если будете бороться сами, то вряд-ли у Вас что-то получится сделать с этой системой.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 0

05.07.2011р. на підставі викладеного та шахрайських махінацій службових осіб міліції, прокуратури, суддів, місцевої адміністрації, адвокатури, нотаріусів, ... дійсні власники кв. №5, майно яких 6-й рік піддається рейдерському захвату, в порядку ст. 4, 94, 95, 97 КПК України та ст. 40 Конституції України звернулися з заявою про злочин до прокурора Львівської області В.В.Ковбасюка.

И какой ответ по этому заявлению?
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 0

На запити до прокуратури поки-що ні відповіді, ні реагування. 2-га фальшива інвентаризаційна справа в БТІ не знищена, незважаючи на постанову адмінсуду. Адвокат Суптель вважає себе власником 1/2 квартири Суханових та вважає коридор спільним, здає кімнати Суханових як готель, в справі є договір. Суханових ніхто не питав.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 0

Может я и "далекий от реальности", но я не поверю, что во Львове нет ни одного нормального адвоката или юриста, который смог бы Вам помочь. Если будете бороться сами, то вряд-ли у Вас что-то получится сделать с этой системой.

Може і є, але по спрраві Суханової адвокатишки прибігають на суд, потім оголошується перерва на 1-1,5 години, типу ознайомитись зі справою, проходить спілкування адвоката з Суптелем + Городецька, і після перерви зачитується заява чергового трусливого адвоката про відмову захищати Суханову. Таких вже було штук з 10.

Деякі навіть в суд не з'являються.

Потім викладемо їх списком.

Представників громадських організацій та представника по довіреності, суддя Городецька до захисту Суханової не допускає.

post-10186-1324719126_thumb.jpg

post-10186-1324719137_thumb.jpg

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 0

Представників громадських організацій та представника по довіреності, суддя Городецька до захисту Суханової не допускає.

Обжалуйте ухвалу про не допуск. Есть решение Европейского суда по такому поводу.

Почитайте и тыкните в нос этому судье http://news.ligazakon.ua/news/2011/12/16/53799.htm

и здесь http://news.ligazakon.ua/news/2011/11/29/52634.htm

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 0

А еще есть уголовный кодекс, почитайте ст.374 УК, и подавайте в прокуратуру заявление про уголовное преступление.

Учитывая решение ЕСПЧ статья железная

Пишите жалобу в Министерство Юстиции, если Зварыча посадили, то и на этих управа найдется

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 0

А еще есть уголовный кодекс, почитайте ст.374 УК, и подавайте в прокуратуру заявление про уголовное преступление.

Учитывая решение ЕСПЧ статья железная

Пишите жалобу в Министерство Юстиции, если Зварыча посадили, то и на этих управа найдется

Спасибо. Все уже написано и не один раз. Реакции прокуратуры нет. Также обжалованы (скарги, заяви про злочин) все подряд подделки с уголовного дела. Обжаловалась бездеятельность прокуратуры по КАСУ и КПК.

Судьи наверное в доле в корпоративе по изыманию квартиры в Сухановых. Представитель Капачовой во Львове отказался конфликтовать с судьями и прокyрорами. Слишком много так званых "правоохранителей" замазались в этом деле, будут сторять до конца.

Будем действовать в соответствии с http://www.ccu.gov.ua/uk/doccatalog/list?currDir=165571 и дальше писать во все возможные инстанции.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 0

Спасибо. Все уже написано и не один раз. Реакции прокуратуры нет. Также обжалованы (скарги, заяви про злочин) все подряд подделки с уголовного дела. Обжаловалась бездеятельность прокуратуры по КАСУ и КПК.

Судьи наверное в доле в корпоративе по изыманию квартиры в Сухановых. Представитель Капачовой во Львове отказался конфликтовать с судьями и прокрорами. Слишком много так званых "правоохранителей" замазались в этом деле, будут сторять до конца.

Будем действовать в соответствии с http://www.ccu.gov.ua/uk/doccatalog/list?currDir=165571 и дальше писать во все возможные инстанции.

Знаю что это путь тяжелый и долгий, главное не здаваться

Изображение

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 0

Перебіг судового фарсу розправи над Сухановою Г.П. та її сином 22.12.2011р. та 26.12.2011р.

Суханову доставляв в суд конвой в наручниках.

Суптель в суді постійно наполягав, щоб Суханова перед ним покаялась. Суддя не заважала йому знущатись над підсудною. В той же час Суханову перебивала, закривала їй рот, жодне з клопотань Суханової та громадських організацій суддя розглядати відмовилась. Незважаючи на те, що з пошти надані докази, що Суханова вчасно повісток та повідомлень суду не отримала, суддя Городецька її залишала під вартою в КПЗ.

----

В суді адвокат Суптель заявив, що інцидент стався під час доставки калорифера в його квартиру, де він проживає та нібито під час відкривання дверей «спільного коридору». За його словами калорифер він заніс у «його квартиру» до інциденту.

За його свідченнями, Суханова на нього напала, об двері розбила стілець, облила його кип’ятком та ніжкою від стільця зламала йому руку, так як хотіла вдарити його по голові, а він захищався. Син Суханової його тримав, а Суханова його била ніжкою від стільця. Син був одітий в сорочку та спортивні штани. В результаті Суптель нібито визвав міліцію та було зафіксовано перелом руки. За словами Суптеля він постійно проживає в «своїй квартирі».

Квартирант Божик дав показання, що одну з кімнат він наймав, а в іншій було будівельне сміття.

Свідки від Суптеля Фаріон Володимир Михайлович та Божик Василь Богданович засвідчили, нібито ніхто з них самого інциденту не бачив, але чули, калорифер був занесений Суптелем з Божиком після інциденту (тобто, зі зламаною рукою Суптеля).

Божик, як квартирант Суптеля, під час інциденту сидів у своїй кімнаті, а Фаріон знаходився за металевими дверима на сходовій площадці поверху.

Божик написав заяву, щоб його визнали потерпілим, дав покази на Суханову та її звинуватив, так як вважав, що вона своїм криком та поведінкою спричинила, що від Божика пішла дівчина і Суханова в цьому винна (виявляється, від Божика будуть тікати дівчата, а винна Суханова).

Фаріон написав заяву, щоб його визнали потерпілим, так як він через двері чув крики Суханової та нібито вона його обматюкала і він переніс стрес.

Пару від «баняка» кип’ятку (нібито вилитого на Суптеля) ніхто з так званих свідків не бачив, як відсутні дані про опіки Суптеля від вилитого на нього «баняка» кип’ятку.

-----

Суханова пояснила, що конфлікт з Суптелем виник через рейдерський захват 2-х кімнат їх квартири. Що в день конфлікту Суптель в черговий раз проник в коридор їхньої квартири, спровокував конфлікт, почав на неї нападати, розбив об вішак для одягу стілець, а потім схопив за руки та почав бити об стіну. Вона до приходу Суптеля була на кухні, тримала горнятко з холодною водою, бо запивала ліки (є інвалідом 3-ї групи), а під час шарпанини частину води вилилось на Суптеля. В цей час, почувши крики син проснувся, в одних плавках вибіг на коридор, побачив, що Суптель шарпає його матір та відтіснив Суптеля в зайняті ним кімнати.

Син дав покази, що він медик, ніякої води та пару в коридорі не було і Суптель не був облитий.

Суханова засвідчила, що двічі визивала міліцію та з 9.30 до 13.00 тривали розборки. Суптель спілкувався з міліцією, але ніде не зафіксовано про перелом його руки.

Крім того, на рентгенівському знімку з переломом кістки – що його надав Суптель – немає підпису, де, коли і хто його робив.

В результаті, 26.12.2011р. суддя Городецька прийняла лише покази Суптеля та його лже-свідків – потерпілих, про що винесла вирок: згідно вироку засудила Суханову на 1,5 роки з відтермінуванням на 2 роки (умовно), а сина на 1 рік умовно.

Така от «сама справедлива» подоба суду.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 0

Почему, когда Сухановы приватизировали свою квартиру, состоящую из 2-х комнат, у них никаких претензий ни к БТИ, ни к райадминистрации не возникало???

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 0

Суханова сама эту кашу заварила... и теперь имеет то, что заслужила! Есть Бог на свете! Хотела нас выжить из квартиры, и получила за это сполна!

Она начала с фальшивых документов и издевательствами над нашей семьей! Если Вы затронули тему рейдерства и защищаете ее, то хотя бы поинтересовались, как она ВЫЖИВАЛА нас из квартиры № 5 по улице Устияновича...

А что касается нашей семьи - то мы "благодаря" семейке Сухановых и ее знакомым адвокатам остались без единственного жилья... мы бомжи

Вот коротко описание того, что с нами произошло...

ОПИС схеми за якою діяли дві організовані злочинні групи, створені з метою заволодіння нашою квартирою.

Ми проживали у квартирі № 5, буд. 8-б по вул. Устияновича в м. Львові, в 1996 році квартира була нами приватизована. На момент вчинення шахрайських дій з нашою квартирою власниками квартири були Золоткова О.К. та Палагутіна М.В., які проживали та були зареєстровані з 1988 року, з 1998 року був зареєстрований Палагутін О.І. 1998 р.н. З березня 2005 року сусіди по спільному коридору Суханови розпочали вимагати від нас відмовитись від користування спільним коридором. Вимагання супроводжувались фізичним, моральним та психологічним тиском, залякуванням - багаторазовими погрозами вбивства (дод.1 - розшифровка аудіо запису погроз Суханової, зробленого за вказівкою дільничного інспектора міліції майора А.Ципящука). В результаті шестирічний Палагутін О.І. потрапив на тривале лікування у ЛОПЛ; Золоткова О.К., після побиття її Сухановою Г.П. була тричі госпіталізована в стані середньої важкості, повністю втратила працездатність; Палагутіна М.В. доведена до реактивно-депресивного стану (все це підтверджено документами медичних закладів). Про протиправні дії Суханових ми письмово повідомляли прокуратуру та РВ Галицького району м. Львова, але правоохоронці не зупинили Суханових, агресивність яких наростала. Суханови унеможливили наше проживання у власній квартирі: не допускали у квартиру нас, бригади швидкої допомоги, дитячого лікаря, контролерів газу та електрики, листоношу, наших знайомих та сусідів; врізали свої замки у вхідні двері до спільного коридору, намагались вибити наші двері із спільного коридору, двічі силоміць проникали у нашу квартиру з погрозами вбивства. Черговий Галицького РВ м. Львова відповідав по телефону, що до нас міліція на виклики приїжджати не буде, а приїде тільки на труп. Дільничний інспектор міліції Прокопчак А.П. радив Сухановій повбивати нас. Обміняти або продати квартиру нам не вдавалось - заважала Суханова, яка вибігала в спільний коридор напівроздягнута (в одних трусах), шарпала маклерів та потенційних покупців, викрикуючи, що вони вдерлись в її квартиру, і що вона нікому не дозволить ходити по її коридору. В середині травня 2005 р. ми перебували в реактивно-депресивному стані внаслідок нанесених нам Сухановими численних психічних та фізичних травм. Наш стан поглиблювався загрозливими прогнозами лікарів щодо шестирічного Палагутіна О.І. та інваліда похилого віку Золоткової О.К. та зневірою в спроможність правоохоронців захистити нас від озвірілих сусідів. В травні 2006 р. Суханова Г.П. розповіла про існування змовників, які обєднались в 2005 році з метою заволодіти нашою квартирою. Ролі учасників були розподілені, вони діяли за заздалегідь розробленим планом, нас збирались вивезти і «тири-пири», а квартиру поділити, саме тому Суханови не замуровували наші двері в 2005 р., а почали це робити в 2006 р., коли Суханова Г.П., зрадивши своїх спільників, була залучена Суптелем В.О. до другої злочинної групи (дод. 1), покази Суханової Г.П. (як єдиного свідка відповідача Суптеля В.О.) на судовому засіданні 17.05.07 р. (офіційний аудіо запис засідання від 17.05.07 р.).

Оцінивши наш фізичний та психічний стан, зявились інші учасники злочинної групи:

- Пурій М. – друг, колега Золоткова В.Л. (племінника Золоткової О.К.), який дуже нам співчував, порадив Круглова А.О., як надійну порядну людину, спроможну нам реально допомогти.

- Круглов А.О. – втерся до нас у довіру, запевнив, що він віруюча людина, охрестився у 22 роки, має християнське імя Антон, вважає своїм християнським обовязком допомогти сімї свого рятівника Золоткова В.Л.. Круглов А.О. миттєво «вгамував» Суханових, повідомив, що вибив двері у «наркоматській квартирі», де кожну ніч проводить Суханов К.В., «попередив» наркоманів та Суханову Г.П. І дійсно, Суханови нас вже не зачіпали, уникали зустрічей з нами в коридорі.

- Ситняковський С. – маклер, запевнив, що обміняє нашу квартиру в короткий термін, адже до нього звернулась Суханова Г.П. Тепер квартира продається повністю, на неї вже є покупець, Ситняковський С. шукає для нас пристойну квартиру в хорошому районі. Круглов А.О. та Ситняковський С. наполягали на тому, щоб Золоткова О.К. з дитиною виїхала із Львова, бо вони не гарантують, що ненормальні Суханови знову не проявить свою агресивність. 22 червня 2005 року Золоткова О.К. виїхала з Палагутіним О.І. в село Залізний Порт, залишивши довіреність Палагутіній М.В., адже Ситняковський С. та Круглов А.О. запевнили, що через місяць вони повернуться в нову квартиру.

26 червня 2005 року Круглов А.О. та Ситняковський С. повідомили Палагутіній М.В., що ненормальна Суханова відмовилась від продажу своєї квартири і маклер Ситняковський шукає нам обмін. На початку липня вони повідомили, що квартиру неможливо ні продати, ні обміняти, але у маклера Ситняковського С. є досвід реалізації квартир, які не продаються. Круглов А.О., Ситняковський С. та Чернявський М.І. мають знайомих – одно партійців в «Приватбанку», які зацікавились нашим будинком, та збираються викупити всі 6 квартир і робити надбудову. Банку вигідно придбати квартиру через надання кредиту. Банк надасть кредит в розмірі 70000 доларів США, з яких 10 % - відкат. За 63000 доларів США Ситняковський С. знайде для нас повноцінну квартиру, ще залишаться гроші на нові меблі. Але для цього необхідно переписати квартиру на надійну людину без дітей, і така людина – Круглов А.О. Палагутіна М.В. не наважувалась. Ситняковський С. та Круглов А.О. дзвонили їй на роботу і додому, дорікали, що вона не думає про дитину і маму, яких знищать Суханови, як тільки Круглов виїде із Львова, для неї це – єдиний шанс врятувати сімю. Якщо вона відмовиться, то банк легко знайде собі інший будинок в центрі. Під моральним та психологічним тиском з боку Круглова А.О. та Ситняковського С. 14.07.2005 р. Палагутіна М.В. підписала мнимий договір купівлі-продажу зазначеної квартири. Договір посвідчила «свій нотаріус» (маклера Ситніковського С.) Окіс І.С. Змовники переконали Палагутіну М.В., що договір мнимий, формальний, необхідний лише для оформлення кредиту. Ніякі кошти по договору Круглов А.О. не передавав (ціна квартири в договорі була зазначена 7000 гривень), послуги нотаріуса оплатила Палагутіна М.В., технічний паспорт Круглову не передавався, він і дотепер у нас. «Свій нотаріус» Окіс І.С. не задала жодного запитання, не звернула увагу, що в квартирі прописана малолітня дитина, відсутній дозвіл на продаж квартири сусідів по спільному коридору, миттєво оформила договір купівлі-продажу. Ми залишились проживати в квартирі і чекали кредит. В серпні 2005 р. Круглов А.О. повідомив, що наші паспорти необхідні йому для оформлення кредиту в банку. В кінці серпня він повернув нам паспорти, повідомивши, що банк відмовив в наданні кредиту. Ми почали вимагати у Круглова А.О. повернути документи на квартиру, він не відмовляв, але зволікав. На початку вересня 2005 р. до Золоткової О.К. прийшли Круглов А.О. та Чернявський М.І., який дуже співчував нам, запевнив, що всі нам щиро допомагають. «Приватбанк» відмовив, але кредит надасть «Трансбанк». Під час розгляду справи в суді ми дізнались, що Пурій Л.І. (дружина Пурія М.) намагалась отримати кредит саме в «Трансбанку» (дод. 8). Ми дізнались, що зняті з реєстраційного обліку, протиправно без відому матері дитини та органу опіки і піклування зам.голови ГРА ЛМР, голова опікунської ради Когут І.Я. направила лист у відділ громадянства, міграції та реєстрації фізичних осіб у Галицькому районі щодо перереєстрації Палагутіної М.В. та її малолітнього сина на вул. Наукову 112/52 (дод. 3, 4, 5). Протиправно, без відома органу опіки та піклування, без нашого відому по заяві, поданій невідомо ким (очевидно Ситняковський С. долучив «своїх» посадових осіб). 23 серпня 2005 року ми всі були зняті з реєстраційного обліку. На заяві наші підписи підроблені, але завірені директором ЛКП «Каменяр-Центр» Лозинським І.С., не зазначено документа, за яким знятий з реєстрації малолітній Палагутін О.І., не зазначені посадові особи, які прийняли і оформили зняття з реєстраційного обліку (дод. 2). Згодом Чернявський М.І. повідомив, що Круглов А.О. оформляє кредит в «Укрсиббанку». Зрозумівши, що стали жертвами організованої злочинної групи, звернулись до адвоката Охмака М.В. Приватний адвокат Охмак М.В. 19 жовтня 2005 р. мав зустріч з Кругловим А.О. Зміст розмови нам невідомий, оскільки Охмак М.В. наказав Золотковій О.К. вийти з кабінету. В той же день Золоткова О.К. з Охмаком М.В. завезла адвокатський лист в кредитний відділ «Укрсиббанку» з попередженням про шахрайство з нашою квартирою (дод. 9). Банк не надав кредит Круглову А.О. Адвокат Охмак М.В. зламав всі плани першої злочинної групи і створив другу організовану злочинну групу, до якої увійшли адвокат Суптель В.О., приватний нотаріус Андріїв М.В., Суханова Г.П., брати Лозинські та інші (дод. 4, 5). Охмак М.В. вилучив у Круглова А.О. документи на квартиру та пакет документів на оформлення кредиту в «Укрсиббанку» (дод. 11 – розшифровка аудіо запису розмови Палагутіної М.В. з Кругловим А.О., зробленого за вказівкою адвоката Когут Л.І.). Наказав Круглову А.О. зникнути. Змовники сфабрикували договір купівлі – продажу нашої квартири у відсутність «продавця» Круглова А.О., підробивши його підпис, долучивши витяг з БТІ, виданий на заставу майна, а не на відчуження, як того вимагає Закон, у відсутність дозволу сусідів по спільному коридору. Договір був сфабрикований 26.10.2005 р., вже після того, як на квартиру ухвалою Галицького районного суду м. Львова від 25.10.2005 р. був накладений арешт (за нашим позовом до Круглова А.О. про визнання недійсним договору купівлі-продажу нашої квартири від 14.07.2005 р.). Ухвала була направлена за призначенням, але в ВДВС Галицького району м. Львова МУЮ її прийняли до виконання 20 грудня 2005 р. На попередньому судовому засіданні за нашим позовом ми дізнались, що власник нашої квартири – приватний адвокат Суптель В.О., що Круглов А.О. злодій, який відбув реальний термін покарання, перебуває в розшуку. Голова ГРА ЛМР Лозинський І.С. направив в Галицький районний суд сфальсифікований відзив на позовну заяву (дод. 4). Доводи Палагутіної М.В., що вона не зверталась до ГРА ЛМР щодо перереєстрації судді не брали до уваги. Листом від 16.02.12 р. ГРА ЛМР стверджує, що в матеріалах «Документообіг» не зареєстроване звернення Палагутіної М.В. Голова опікунської ради Когут І.Я. протиправно направила своє «не заперечення» (дод. 5) начальнику відділення громадянства, міграції та реєстрації фізичних осіб Галицького району м. Львова.

В ході судового процесу відповідач по справі адвокат Суптель В.О. долучив до матеріалів справи цілу низку фальшивих документів, сфабрикованих посадовими особами та ним особисто:

1. Адвокатський ордер № 191 від 01.11.2005 р.

2. Лист заст. Голови ГРА ЛМР Когут І.Я. адвокату Охмаку М.В. – прямий доказ звязку Суптеля В.О. з Охмаком М.В.

3. Пакет документів на перепланування кв. 5, буд. 8-б по вул. Устияновича в м. Львові.

4. Довідка Галицького РВ ЛМУ ніби-то видана на запит ЮК Франківського району щодо КС №141-4833.

5. Довідки Адресного бюро ГУМВСУ у Львівській області про перереєстрацію Золоткової О.К. та Палагутіної М.В. від 02.08.2006 р.

6. Довідка директора ЛКП «Каменір-Центр» Лозинського І.С.

7. Доповнення до акту від 22.05.2007 р. підписане гол.інженером ЛКП «Каменяр-Центр» Волковою І.В., майстрами Турик М.І. та Косик Л.С.

Суптель В.О. в ході судового процесу:

- організував залякування позивачів, активізував Суханову Г.П. (вона під час своїх неодноразових нападів на нашу сімю наголошувала, що тепер вона діє разом з адвокатом, який нас знищить);

- вчиняв шалений тиск на Палагутіну М.В. (неодноразово писав наклепницькі скарги за місцем її праці), погрожував звільнити її з роботи (декілька разів приходив до начальника УМВСУ на Львівській залізниці Рябошапко В.І. з вимогою негайно звільнити Палагутіну М.В. з роботи) (дод. 10);

- обіцяв Сухановій Г.П. посадити Палагутіну М.В. в тюрму (чим пояснюється виникнення акту СМЕ про міфічні тілесні ушкодження Суханової Г.П., довідки з травмпункту про те, що Палагутіна «зробила» їй струс мозку, зламала ребра, тощо);

- відключав нам в квартирі електроенергію, намагався відключити газ, телефон, воду;

- організував фальшиве повідомлення університету «Львівська політехніка» про відсутність ліцензії на проведення будівельної експертизи (хоча дана експертиза була призначена ухвалою суду на підставі нашого клопотання, до якого була долучена копія ліцензії на проведення таких експертиз саме університетом «Львівська політехніка»);

- чинив тиск на начальника відділу у справах неповнолітніх ГРА ЛМР, голову ГРА ЛМР, вимагаючи від них позбавити Палагутіну М.В. батьківських прав;

- використав свої звязки у Галицькому районному суді м. Львова:

а) ухвала ВСУ про відкриття касаційного провадження та вимога направити цивільну справу № 2-604/2007 р. у ВСУ була виконана тільки після багаторазових звернень Палагутіної М.В. та повторної вимоги ВСУ. Справу притримували в суді більше двох місяців;

б) свою заангажованість суддя Курилець А.Р. демонстрував на всіх засіданнях, не взяв до уваги жодного доводу позивачів, покази свідків та неспростовні документи, які свідчили на нашу користь, визнавав тільки доводи Суптеля В.О.;

в) в рішенні від 20.07.2007 р. спотворив покази свідків Голодної Л.Д., Суханової Г.П. (Суханова Г.П. була присутня на всіх засіданнях по нашій справі). Протиправно суддя Курилець А.Р., опитав її в якості єдиного свідка з боку відповідача Суптеля В.О. г) суддя значно скоротив покази свідка Чернобай А.Ю., посилався на фальшиві документи, долучені Суптелем В.О. і прийняв завідомо неправомірне рішення, яким грубо порушив права малолітньої дитини та позбавив нашу сім*ю єдиного житла. Згодом Курилець А.Р. виправдовувався тим, що йому була «вказівка зверху» (свідчення працівниці Галицького райсуду).

використав свої зв*язки в апеляційному суді Львівської області:

а) метаморфози з призначенням першого засідання по розгляду нашої справи (спочатку нам надіслали повістку, що засідання призначене на листопад 2007 р., потім надійшло повідомлення – повістка, що засідання відбудеться вже у вересні 2007 р., і склад суду вже був змінений);

б) подальший розгляд проводився вже іншим складом суддів (очевидних прихильників Суптеля В.О. – ми бачили як вони обнімались і вітались в коридорі); в) на зауваження Золоткової О.К. в судовому засіданні про невиконання судом першої інстанції ухвали про проведення будівельної експертизи (яка набула законної сили і є чинною), голова колегії суддів Павлишин О. вихопив у Золоткової О.К. том справи з рук і проігнорував не тільки це зауваження, але і всі наші доводи, які свідчили на нашу користь.

Ухвалою ВСУ від 20.08.2008 р. нашу касаційну скаргу було відхилено, рішення суду першої інстанції було залишено в силі і 28.08.2008 р. нас примусово викинули на вулицю.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 0

При желании, я могу выложить все "подвиги" Сухановой в хронологическом порядке, т.к. по поводу всех ее издевательств над нами - соответствующие заявления были направлены в прокуратуру и РВ Галицкого района г. Львова.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 0

При желании, я могу выложить все "подвиги" Сухановой в хронологическом порядке, т.к. по поводу всех ее издевательств над нами - соответствующие заявления были направлены в прокуратуру и РВ Галицкого района г. Львова.

Слишком много времени прошло, но если Вашему ребенку до 21 года, то новым собственникам квартиры можно сделать сюрприз.

Придумать и подать иск по новым основаниям.

Нужно видеть все документы, все решения судов.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 0

Спасибо за совет. Как с Вами можно связаться, чтобы уточнить детали конкретно. Мы погрязли в документах, и возможно что-то упустили...

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 0

При желании, я могу выложить все "подвиги" Сухановой в хронологическом порядке, т.к. по поводу всех ее издевательств над нами - соответствующие заявления были направлены в прокуратуру и РВ Галицкого района г. Львова.

Жукова - Палагутіна захотіла викласти документи. :rolleyes: Дуже цікаво було б порівняти докази обох сторін, а також докази де вона проживала: в кв. 5 чи в прибудові - 5А. А то виявилось, що Суханова за її версією діяла разом з Суптелем - Бубликом. А тепер з ним суди, суди...

Після знищення в БТІ підробної інвентиризаційної справи по кв. №5 за рішенням адмінсуду, все стане на місце, оскільки будуть знищені і всі похідні документи що там є і що видані на руки всяким аферистам.

Можливо, на підставі викладеного Жуковою - Палагутіною Суханова захоче написати заяву в прокуратуру, нехай розбираються :)

---

... Суптель В.О. в ході судового процесу:

- організував залякування позивачів, активізував Суханову Г.П. (вона під час своїх неодноразових нападів на нашу сімю наголошувала, що тепер вона діє разом з адвокатом, який нас знищить);

- ...

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 0

У Сухановой крыша съехала после того, как от нее муж сбежал в Польшу... а может и другие причины были... Недавно видела своих подруг - соседей по Устияновича, так они поделились впечатлениями, к чему привело усердие Сухановой по захвату всей пятикомнатной квартиры... (никаких пристроек там нет и никогда не было... соседи делили комнаты комуналки еще до приватизации на основании ордеров). Сама Суханова практически в тюрьме, сын (бывший наркоман) теперь хронический алкоголик... Это действительно достойное будущее для их семьи. Их не устраивала нормальная жизнь - теперь имеют ежедневный ЭКСТРИМ.

А то что Суханова и Суптель - два сапога ПАРА, то пусть расскажет Вам, как она с ним под ручку прогуливалась в здании Галицкого суда и обсуждала, как она будет давать свидетельские показания против нас на заседании. Хотя по сути, в заседании она свидетельствовала в нашу пользу (переволновалась наверное)...

Думаю в перспективе Суптель сделает семью Сухановых бомжами, к этому все идет...

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 0

в будинку по вул. Устияновича 8Б  м.Львова кілька квартир з №5, є квартири з №5а.... то де проживала Жукова в 5 чи 5А?  купа людей живуть в будинку під однаковими №№№, невідомо кому і як оплачують за газ і комунальні послуги.... з цим будинком потрібно розбиратися...

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 0

Ну що сказати, уже більше року доказую щось аналогічне по апеляційному суду Івано-Франківської області - цей суд навіть без позову (позов подано недієздатною, яка проживала в психлікарні, де і померла в 2013) відібрав у власниці квартиру № 1 по вул. Шевченка, 78 в м. Івано-Франківську, навіть неповірите - на підставі того, що попередня власниця відчужила цю квартиру нерозуміючи значення власних дій, не керуючи ними, бо на цей рахунок є посмертна судова-психіатрична експертиза стану попередньої власниці ... на підставі ксерокопій медичних записів її здоров'я, в основному за 2000-2003 роки, які начебто зроблено лікарями Івано-Франківської обласної лікарні радянсько-партійного активу (для відома: ця лікарня була ліквідована ще в далекому 1989 році). А позивачка є спадкоємицею попередньої померлої власниці четвертої черги за законом (проживала там і вела спільне господарство понад п'ять років, або як встановив суд - з 19 лютого 2002 року по 04 грудня 2003 року, що за моїми обчисленнями становить лише неповних два роки). Пізніше з'ясовувалося, що ця квартира стала конче потрібна для дочки судді  апеляційного суду Івано-Франківської області Стефанів Н.С. (на даний час її дочка має прізвище свого чоловіка та являється уже суддею Івано-Франківського окружного адміністративного суду, проте називати не буду). Характерно, що цього "унікального" судового рішення в ЄДРСР немає. Але маю його текст, проте не можу розмістити його тут, не умію, або не получається.  В прокуратурі ж вважають, що судді тому й судді, щоби закон порушували, коли це комусь потрібно. Проте, хто бажає побачити що у цій державі твориться, готовий відправити на його пошту в форматі PDF хоч і усі без винятку документи, якими володію в цьому правовідношенні. Запевняю, що ці документи тягнуть на кримінальну відповідальність доброго десятка посадових осіб, включаючи трьох суддів апеляційного суду Івано-Франківської області (словом, якщо хтось може, то пропоную йому  здобути рішення апеляційного суду Івано-Франківської області у справі № 22-ц- 6119/2010 р., справа знаходиться в Івано-Франківському міському суді в архіві), а якщо хтось цікавиться, напишіть на адрес: [email protected] .

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 0

ось це рішення, на підставі якого судді заволоділи трьохкімнатною квартирою у власниці, бо треба їм було вирішити квартирне питання доньки судді Стефанів Н.С. (донька Стефанів Н.С. зараз має прізвище чоловіка, являється суддею Івано-Франківського окружного адміністративного суду. Коли за цей захват квартири я став писати в прокуратуру, донька Ситефанів Н.С. з захваченої квартири разом з чоловіком втекли проживати до мами та тещі - судді Стефанів Н.С.

IMG_0028.pdf

IMG_0027.pdf

IMG_0029.pdf

IMG_0030.pdf

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гость
Ответить на вопрос...

×   Вы вставили отформатированный текст.   Удалить форматирование

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ваша ссылка была автоматически заменена на медиа-контент.   Отображать как ссылку

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарузка...
  • Пользователи

    Нет пользователей для отображения