Нова російська тактика: окупанти риють тунелі в бік Авдіївки, повідомили в ЗСУ

Нова російська тактика: окупанти риють тунелі в бік Авдіївки, повідомили в ЗСУ

Росіяни на Авдіївському напрямку почали рити тунелі та застосовують для підвозу боєприпасів машинки на радіокеруванні. Про це в ефірі телемарафону розповів речник 110-ої окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка Антон Коцуконь.

За словами речника, на Авдіївському напрямку окупанти почали застосовувати нову тактику. “Підривають тунелі поближче до наших позицій. По-перше, для маскування, по-друге, щоб десь винирнути неочікувано поближче до наших позицій”, – розповів Коцуконь. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Апостроф».

Також, за його словами, українські розвідники зафіксували використання росіянами роботизованих машинок, які виконують функцію транспортних – за допомогою дистанційного керування підвозять окупантам БК.

Він зазначив, що за принципом дії ці засоби схожі на іграшкові машинки на радіокеруванні, але “це не звичайні машинки, це якісь спеціалізовані” – вони “доволі великі” і здатні переміщувати “нормальну” вагу.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На жаль, ресурсу ще в них достатньо, оскільки щодня тривають дуже запеклі бої. Щодня вони кидають нові та нові сили на штурми, як особовий склад, так і бронетехніку, авіацію, артилерію”, − розповів Коцуконь, додавши, що “запеклі бої” тривають щодня. І хоча їх масштаб та інтенсивність знизилась, але ЗС РФ не полишають спроб штурмувати позиції українських військових.

Нагадаємо, що за добу українські війська ліквідували майже 800 окупантів.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *