У банки ходити тепер не обов’язково: “Нова пошта” ввела нову послугу

Один з найбільших українських поштових сервісів компанія “Нова пошта” продовжує розширювати спектр своїх послуг, щоб клієнти могли з комфортом і мінімальною затратою часу задовольнить свої потреби.

На ряду з отриманням і відправкою посилок українці тепер отримали можливість оплачувати свої кредити в відділеннях компанії.

“Нова пошта” оголосила про унікальній послузі, яку можна отримати в будь-якому з відділень компанії. Йдеться про сплату внесків по кредиту, які тепер не потрібно здійснювати у відділеннях банків. Послуга під назвою “NovaPay” дозволить клієнтам компанії заощадити свій час і внести невеликі суми за кредитними договорами безпосередньо у відділеннях поштового сервісу.

Для того, щоб внести свої кошти по кредиту, українцям необхідно буде пред’явити на місці тільки свій паспорт і номер кредитного договору на касі в відділенні. У разі необхідності оплати кредиту на “Новій пошті” клієнт повинен буде вказати шестизначний код фінансової установи, в якому був оформлений кредитний договір – МФО. Після надання документів оператор поштового відділення прийме платіж, але тільки готівковими коштами.

Після оплати кредиту касир “Нової пошти” надасть клієнту чек про оплату, а також клієнт отримає відповідне повідомлення на телефон. Дана послуга буде дуже вигідна тим, хто не бажає чекати своєї черги у відділеннях банків або перед терміналами.

У компанії додали, що клієнти компанії можуть в режимі онлайн знайти найближче відділення і скористатися послугою “NovaPay”. Також клієнти можуть оплатити тільки частина необхідного кредитного платежу, а не повну суму.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *