Конфліктна ситуація навколо ДП "Дублянський спиртзавод"

За інформацією Харківської обласної державної адміністрації її Голова Арсен Аваков провів переговори з керівництвом Концерну ‘Укрспирт’ з приводу конфліктної ситуації на Дублянському спиртзаводі.

6 червня працівники державного підприємства ‘Дублянський спиртзавод’ і жителі села Дублянка Краснокутського району звернулися до керівника області з приводу спроби захоплення підприємства.

У зверненні, який передали співробітники підприємства і жителі с. Дублянки, йдеться про спробу захоплення заводу під час хвороби директора підприємства, і наголошується, що приведені щойно призначеним в.о. директора люди блокували роботу підприємства, загрожують масовими звільненнями і поводяться зухвалим чином. З текстом звернення можна ознайомитися на веб-сайті Харківської обласної державної адміністарції.

Як повідомив Арсен Аваков, керівництво ‘Укрспирту’, вислухавши всі доводи і аргументи облдержадміністрації, жителів села і робочих заводу, ухвалило рішення не змінювати менеджмент державного підприємства. ‘На Дублянському спиртзаводі залишиться стара дирекція, яка працювала з високими показниками, і ніяких дій адміністративного або іншого характеру на заводі здійснюватися не буде’, – заявив Арсен Аваков. 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *