Наглядова Рада ВАТ "Турбоатом" підтримала позицію ФДМУ щодо призначення в.о. генерального директора

1 серпня 2007 р. об 11.00 у приміщенні Фонду державного майна України відбулось засідання наглядової ради ВАТ ‘Турбоатом’, на якому були розглянуті питання щодо виконуючого обов'язки генерального директора ВАТ ‘Турбоатом’.

Зокрема, члени наглядової ради дійшли висновку, що у п. 3 наказу ФДМУ від 24.04.07. № 659 ‘Про звільнення в.о. генерального директора ВАТ ‘Турбоатом’ в частині терміну виконання Суботіним В.Г. покладених на нього обов'язків генерального директора товариства йшлося про чергові загальні збори акціонерів ВАТ ‘Турбоатом’ за результатами діяльності товариства у 2006 році. Внаслідок цього  наглядовою радою прийнято рішення, з метою уникнення подвійних тлумачень змісту наказу, рекомендувати Фонду державного майна відповідно до п. 9.3.4. Статуту ВАТ ‘Турбоатом’ своїм наказом підтвердити повноваження Суботіна В.Г. як виконуючого обов'язки генерального директора ВАТ ‘Турбоатом’.

Також, наглядова рада вирішила відповідно до Порядку висунення та розгляду кандидатур на посаду генерального директора ВАТ ‘Турбоатом’ направити дирекції ВАТ ‘Турбоатом’ пропозиції щодо висунення кандидатури Суботіна В.Г. для обрання генеральним директором ВАТ ‘Турбоатом’ на загальних зборах акціонерів, які відбудуться 28.08.07.

Джерело: Прес-служба ФДМУ

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *