ВАТ «Укртранснафта» створює філію «Південні магістральні нафтопроводи»

Відкрите акціонерне товариство «Укртранснафта», створене в 2001 році відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 23.06.01 р. №256-р, створило філію «Південні магістральні нафтопроводи». Таке рішення було прийнято під час загальних зборів акціонерів Товариства 10 серпня 2007 року.

Філія «Південні магістральні нафтопроводи» створюється на базі Одеського районного нафтопровідного управління філії «Придніпровські магістральні нафтопроводи» (440 км)  та МНТ «Південний» і нафтопроводу Одеса-Броди (674 км.) філії «МН «Дружба». Загальна протяжність трубопроводу філії «Південні магістральні нафтопроводи» складатиме 1114 км. 

Організація нової філії пов’язана із зростанням обсягів транспортування нафти магістральними нафтопроводами ВАТ «Укртранснафта» та збільшенням кількості прийнятих терміналом МНТ «Південний» танкерів (за 2006 рік МНТ „Південний” прийняв 46 танкерів (відвантажено 3т666,3 млн/т/нафти), за І півріччя 2007 року – 75 танкерів (відвантажено 5 122,2 млн/т/нафти)), а також необхідністю удосконалення системи оперативного управління та контролю за діяльністю терміналу МНТ «Південний» (зараз здійснюється через філію «МН «Дружба», яка територіально розташована в м.Львів), що в перспективі дозволить значно оперативніше організовувати прийом нафти на терміналі та забезпечувати її транспортування до Одеського та Херсонського НПЗ.

Джерело: ВАТ «Укртранснафта»

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *