Продовжується протистояння між керівництвом та акціонерами ВАТ "Тернопільський комбайновий завод"

Згідно з інформацією РВ ФДМУ по Тернопільській області протистояння між керівництвом ВАТ ‘Тернопільський комбайновий завод’ і його міноритарними акціонерами, переважно теперішніми і колишніми працівниками підприємства, продовжує загострюватись.

Зокрема, керівництво ВАТ розмістило в ЗМІ оголошення про те, що 28.08.2007 о 12:00 годині скликаються збори акціонерів товариства з місцем проведення: Київська область, Володарський район, с. Логвин, дитячий оздоровчий табір ‘Лісова казка’.

Факт намагання керівництва цього товариства провести збори акціонерів не тільки поза межами розташування товариства і межами м. Тернополя, а в надто віддаленому і невідомому для більшості акціонерів місці, на думку РВ ФДМУ свідчить про те, що воно не тільки не зацікавлене у знятті тієї соціальної напруги на підприємстві, а намагається ще більше загострити її.

Також, у перелік питань порядку денного включене злободенне питання щодо відчуження гуртожитків товариства. Це питання знаходиться на контролі у Тернопільській обласній раді, Тернопільській облдержадміністрації і у Фонді держмайна України.

В зв'язку із зверненням групи акціонерів ВАТ із позовною заявою до господарського суду про визнання повідомлення щодо проведення чергових зборів акціонерів незаконним і зобов'язання зміни місця проведення зборів, регіональне відділення також звернулось із відповідним клопотанням до суду про залучення органу приватизації до справи у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог, на стороні позивачів.

Слухання справи призначено на 15.08.2007.

Джерело: прес-служба ФДМУ

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *