Справа про розірвання договору купівлі Тернопільського аеропорту розглядатиметься Верховним Судом

23 січня цього року Львівський апеляційний господарський суд прийняв постанову, якою залишив без змін рішення господарського суду Тернопільської області про розірвання договору купівлі-продажу Тернопільського аеропорту і про стягнення з покупця неустойки у розмірі 20 відсотків від суми продажу. Апеляційну скаргу фірми з австрійським капіталом ПП ‘СЦ-Сервіс-Центр Стрий’ (директор Крістіан Чернер) з вимогою відмінити рішення господарського суду Тернопільської області від 21 вересня 2006 року суд залишив без задоволення.

Постановою Вищого господарського суду України від 31.05.2007 зазначена постанова Львівського апеляційного господарського суду скасована, а справу передано на новий розгляд господарського суду першої інстанції.

Не погоджуючись з таким рішенням Вищого господарського суду України, регіональне відділення ФДМУ звернулося з касаційною скаргою до Верховного Суду України.

07.08.2007 колегія суддів Судової палати у господарських справах Верховного Суду України після обговорення доводів касаційної скарги та дослідження матеріалів справи надала згоду на порушення касаційного провадження у цій справі.

Справа призначена до розгляду на 11.09.2007 року об 11 год. 30 хв.

Джерело: Прес-служба ФДМУ

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *