А.Медведько звернувся до Вищої ради юстиції з пропозицією про звільнення судді Корнійця М.Л.

Генеральний прокурор України Олександр Медведько вніс пропозицію до Вищої ради юстиції щодо звільнення судді Бориспільського міськрайонного суду Київської області Корнійця МЛ. на підставі пункту 4 статті 3О, частини першої статті 32 Закону України «Про Вищу раду юстиції», пункту 5 частини п'ятої статті 126 Конституції України та як такого, що порушив присягу судді.

У своєму зверненні Генеральний прокурор України наголосив, що суддя Корнієць М.К, неналежно виконуючи свої службові обов'язки при здійсненні правосуддя, грубо порушив вимоги Кодексу адміністративного судочинства України і виніс неправосудні рішення, що потягло за собою істотні негативні наслідки. 31 серпня ц.р. Київський апеляційний адміністративний суд скасував незаконні постанови цього судді, що позбавили громадян права власності на розпайовані земельні ділянки.

Напевне, мова іде про сумнозвісні постанови судді у справах, які стосуються порушення прав мешканців с. Щасливе та Гора Бориспільського району Київської області на земельні діялнки.

Джерело: Прес-служба Генеральної прокуратури України

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *