День працівників суду: у Харкові судді відтяли голову. ВІДЕО

Жорстоке вбивство у Харкові – місцевому судді та трьом членам його сім’ї відтяли голови.

Про це повідомило джерело в правоохоронних органах.

За попередньою інформацією, невідомі вбили суддю Фрунзенського райсуду Харкова, його дружину, їхнього сина і співмешканку сина. Всі чотири тіла – з відтятими головами.

Тіла загиблих виявили в квартирі судді в суботу в першій половині дня.

На місці події працюють міліція і прокуратура, у тому числі начальник Головного управління МВС України в Харківській області Віктор Козицький та прокурор області Геннадій Тюрін, пише видання ‘Status Quo’ з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Як стало відомо з достовірних джерел, убитий – суддя Фрунзенського районного суду Харкова Володимир Трофимов. Загиблий багато років працював у Фрунзенському суді.

За інформацією сайту облуправління міліції, о 13.02 на номер 102 зателефонував 40-річний чоловік. Він розповів, що в одній з квартир багатоповерхового житлового будинку, розташованого в Московському районі, він виявив чотири обезголовлених тіла своїх близьких родичів: 58-річного власника квартири, його 59-річної дружини, їхнього 30-річного сина і його 29-річної співмешканки.

Порушено кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Працівники міліції проводять необхідні оперативні та слідчі дії з метою встановлення осіб, які вчинили тяжкий злочин.

Як відомо, в суботу в Україні відзначається День працівників суду.

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *