ФДМУ перевірить законність дій посадових осіб РВ ФДМУ по Київській області

Фондом державного майна України опрацьований пакет документів скерований Генеральною прокуратурою України на предмет перевірки законності дій посадових осіб РВ ФДМУ по Київській області під час проведення конкурсу з продажу пакета акцій – 71,379 % від статутного фонду ВАТ ‘Заліське’ з використанням відкритості пропонування ціни за принципом аукціону та повідомляє таке.

Процес проведення конкурсу зазначеного пакета акцій вийшов за межі двосторонніх відносин між суб’єктами господарювання – РВ ФДМУ по Київській області та ТОВ ‘Новий Континент’ і розглядався в судовому порядку.

Відповідно до статей 7, 11 Закону України ‘Про судоустрій України ‘Правосуддя в Україні здійснюється виключно судами. Делегування функцій судів, а також привласнення цих функцій іншими органами чи посадовими особами не допускаються. Судові рішення, що набрали законної сили, є обов’язковими до виконання усіма органами державної влади, органами місцевого самоврядування, їх посадовими особами, об’єднаннями громадян та іншими організаціями, громадянами та юридичними особами на всій території України’.

Фонд державного майна України не був стороною судового процесу, тому не мав будь-яких підстав впливати на рішення суду.

У липні місяці поточного року заплановано проведення ревізії окремих питань діяльності РВ ФДМУ по Київській області, тому питання щодо законності дій посадових осіб РВ ФДМУ по Київській області під час проведення зазначеного конкурсу буде додатково розглянуто.

Антирейд

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *