Черговий сільський голова "погорів" на хабарі у 500 000 гривень

У Макарівському районі, що на Київщині, в результаті реалізації оперативних матеріалів працівники обласного Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю затримали сільського голову, її чоловіка та ще одного місцевого мешканця, які вимагали та отримали хабар у сумі 500 тисяч гривень від одного громадянина за виділення земельної ділянки площею 1,05 га під будівництво та обслуговування житлового будинку і ведення особистого селянського господарства.

Як повідомили Антирейду у ДЗГ та МД МВС України, під час особистого огляду затриманих, а також робочого кабінету сільського голови оперативники вилучили півмільйона гривень, отримані в якості хабара, а також технічну документацію та інші матеріали, які підтверджують протиправну діяльність зловмисників.

Наразі прокуратурою Київської області стосовно хабарників порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.368 „Одержання хабара” Кримінального кодексу України. Підозрюваних затримано згідно із ст. 115 КПК України. Слідство у цій справі триває.

Антирейд

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *