Держфінінспекція у м. Києві у січні-липні 2013 року відшкодувала втрат на 109 млн. грн.

Фахівці Держфінінспекції в м. Києві упродовж січня – липня 2013 року забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму більш як 109 млн. грн. Зокрема, до бюджетів різних рівнів і бюджетних установ додатково надійшло майже 21 млн. грн. Відшкодовано і поновлено незаконних витрат на суму 88 млн. грн.

За матеріалами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 123 управлінські рішення.

За результатами ревізій та перевірок правоохоронні органи розпочали 47 досудових розслідувань.

До суду пред’явлено 36 позовів щодо відшкодування винними особами втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 77 млн. грн. Пред’явлення ще 38 подібних позовів ініційовано перед органами прокуратури та установами.

За вчинені фінансові порушення 193 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 167 – до дисциплінарної, 64 осіб звільнено із займаних посад.

Крім того, для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу надіслано відомості про виявлені фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на суму понад 101 млн. грн.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *