Львівська піцерія звинувачує прокурора у рейдерстві

Власники піцерії «Челентано» на вул. Городоцькій, 141 у Львові звинувачують помічника прокурора Франківського району міста у рейдерській атаці на заклад.

Про це вчора під час прес-конференції заявила співзасновниця піцерії Анна Гера.

«Ми хочемо звернутися до влади і прокурора Львівської області Олексія Баганця. Ми просимо захистити нас від рейдерської атаки за участі працівника прокуратури Франківського району», – заявила вона.

За словами Анни Гери, на підставі непоодиноких протестів прокуратура Франківського району, санепідемстанція, органи пожежного нагляду, Франківська райадміністрація одночасно відкликали свої підписи і попередньо видані дозволи щодо діяльності піцерії.

Наразі у справі триває судова тяганина, і, згідно із постановою суду, органам влади і контролю заборонено чинити будь-які перешкоди у функціонуванні закладу. Проте, за словами власників закладу, ця постанова не виконується і під керівництвом помічника прокурора Франківського району заклад намагаються закрити.

Причиною таких дій представники піцерії вважають намагання заволодіти приміщенням, у якому розміщена піцерія, адже ціна питання – сотні тисяч доларів США.


Львівська піцерія звинувачує прокурора у рейдерстві

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *