Прес-реліз про найбільш резонансні кримінальні правопорушення і події станом на 3 вересня 2014 року

Незаконне заволодіння автотранспортом

2 вересня до Слов‘яносербського райвідділу міліції звернувся чоловік 1955 р.н. і повідомив про те, що 29 серпня за його місцем мешкання (с. Кримське, вул. Октябрська) озброєні невідомі особи у камуфльованому одязі незаконно заволоділи його автомобілем «ІЖ – 2717». За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Уживаються заходи щодо розшуку транспортного засобу та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

2 вересня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового одного з Одеських райвідділів, який повідомив про те, що 25 серпня чоловік 1979 р.н. у Луганську на вул. Л. Толстого виявив відсутність свого автомобіля «Акура». За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Уживаються заходи щодо розшуку транспортного засобу та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

2 вересня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції звернувся із заявою чоловік 1955 р.н. і повідомив про те, що у період часу з 24 липня по 31 серпня з гаражу гаражного кооперативу, що у Первомайську невідомі озброєні особи незаконно заволоділи його автомобілем ВАЗ – 2107, синього кольору. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Уживаються заходи щодо розшуку транспортного засобу та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

2 вересня до Старобільського райвідділу міліції звернувся чоловік 1976 р.н. і повідомив про те, що 28 серпня о 13.00 невідомі особи у камуфльованому одязі незаконно заволоділи його автомобілем «Мерседес Спринтер». За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Уживаються заходи щодо розшуку транспортного засобу та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

Інше

2 вересня о 18.00 озброєні невідомі особи у камуфльованому одязі зайшли до приміщення Стахановського міськвідділу міліції, де під загрозою застосування вогнепальної зброї заволоділи матеріалами кримінального провадження за статтею 146 КК України. Проводиться перевірка. Уживаються заходи щодо розшуку осіб причетних до кримінального правопорушення.

ОСО ГУМВДУ
в Луганской области

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *