Міліція звертається за допомогою

Не дивлячись на всі жахіття, які кояться на сході України, та Луганської області зокрема, цинізм та відверте зневажання життям людей збоку терористів не перестає шокувати.

Багато сімей задля видобутку хоч яких коштів на існування продовжують працювати, не дивлячись на обстріли та ризик для свого здоров’я, а іноді і життя.

Подібним прикладом цього став випадок, який мав місце 30 серпня поточного року. Приблизно о 10:20 дві сімейні пари, мешканці с. Зеликівки Біловодського району виїхали на своїх автівках на пасіку та не повернулись.

Виїздом слідчо-оперативної групи Біловодського РВ разом з прикордонниками було виявлено, що у лісосмузі на відстані 2 км від с. Нижньобаранівка та 150 метрів від ліній державного кордону з Російською Федерацією знайдено два обстріляних та спалених автомобіля «Форд-транзит» і ВАЗ 2121 «Тайга». У салоні а/м «Форд транзит» виявлено обгорілий труп 43-річної жінки, а на відстані 40 метрів від автомобілів виявлено труп другої 38-річної жінки з тілесними ушкодженнями у вигляді переламів кінцівок, гематом та осколкових поранень обличчя.

Під час повторного огляду місця події та прочісування яру 1 вересня співробітники міліції виявили підвішений труп 43-річного чоловіка, який напередодні зник, на його тілі були виявлені сліди катування, а саме: зсадни рук та ніг, переламаний хребет, наскрізне вогнепальне поранення правої руки. У ході огляду території пасіки було вилучено: дві чеки від гранати, металевий осколок гранати, 4 гільзи калібру 7,62. Місцезнаходження другого 40-річного чоловіка наразі так і не відомо. Сліди катів, які знущалися над мирним жителем, та вбили двох жінок ведуть через кордон до Російської Федерації.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за статтею 258 частини 3 КК України.

В даний час проводяться всі необхідні слідчо-оперативні заходи щодо з’ясування обставин поді , встановлення і затримання осіб, причетних до скоєння даного злочину.

Доречним було б зауважити, що того ж дня, 30.08.2014 року у цій місцевості було здійснено терористичний акт – підірвано два фугасних заряди, при цьому вогнепровідний шнур був прокладений з території РФ, що наштовхує на думку про дію на території України диверсійних груп сусідньої країни.

Звертаємося до всіх жителів міста Біловодська і області . Якщо комусь що-небудь відомо по даному факту, просимо повідомити за телефоном 102 або 099-533-28-73.

Конфіденційність гарантується .

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *