Події у Луганській області станом на 9 вересня 2014 року

Прес-реліз про найбільш резонансні кримінальні правопорушення і події на 9 вересня 2014 року.

На території Луганської області, особливо у містах, які підконтрольні бойовикам так званої «Луганської народної республіки», особи у камуфльованому одязі продовжують скоювати кримінальні правопорушення

Розбій

9 вересня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції звернувся 36-річний мешканець міста Луганська з повідомленням про те, що 9 вересня о 17:00 невідомі особи у камуфльованому одязі зайшли до приміщення банку, де підірвали депозитарій та виносять майно. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Уживаються заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

Незаконне заволодіння автотранспортом

9 вересня до Сєвєродонецького міського відділу міліції звернулася з заявою звернулася бухгалтер одного з підприємств міста та повідомила, про те, що у період часу з травня по 5 вересня поточного року невідомі особи у камуфльованому одязі, озброєні автоматичною зброєю, з території підприємства заволоділи 3 автомобілями: двома ЗАЗ 110557 та «ГАЗ 3302». Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо розшуку транспортних засобів та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

9 вересня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції з заявою звернувся 47-річний мешканець міста Луганська та повідомив, що у період часу з 17.07 до 5 вересня 2014 року невідома особа заволоділа його автомобілем «Хюндай – Туксон» який знаходився у гаражі за його містом мешкання. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Уживаються заходи щодо розшуку транспортного засобу та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

Злочин проти авторитету влади

9 вересня до Старобільського відділу міліції надійшло повідомлення з прокуратури Луганської області, про те що 7 вересня приблизно о 12.00 невідомі особи у камуфльованому одязі з міста мешкання незаконно позбавили волі співробітника прокуратури та її двох членів родини. Даний факт зареєстровано, проводиться подальша перевірка.

Інші військові злочини

9 вересня о 10:40 до Біловодського районного відділу міліції надійшло повідомлення військового районного комісара Біловодського воєнкомату про те що в ніч з 8 по 9 вересня поточного року невстановлена особа здійснила підрив невідомого боєприпасу на подвір’ї райвоєнкомату. На місті пригоди слідчо – оперативною групою виявлено воронку від вибуху та вилучені металеві фрагменти. У наслідок вибуху жертв та постраждалих нема. Проводиться подальша перевірка.

Також цього дня надійшло повідомлення від співробітників Первомайського районного відділу міліції про те що приблизно о на пів другу дня відбувся артобстріл території поблизу міста Попасна. Жертв та постраждалих нема.

9 вересня до чергового Дзержинського РВ міста Харківа з міської лікарні № 4 надійшло повідомлення про те що до них була госпіталізована 43-рична мешканка міста Первомайська Луганської області з опіками третього ступеню різних ділянок тіла, яка вона отримала внаслідок артобстрілу у м. Первомайську 5 серпня 2014 року. Проводиться подальша перевірка.

Відділ зв’язків з громадськістю
ГУМВС України у Луганській області

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *