Терористи підірвали українських прикордонників

9 вересня поточного року при супроводі знімальної групи троє прикордонників загинули і двох поранено внаслідок підриву на фугасі поблизу села Бараниківка Біловодського району.

9 вересня поточного року працівники міліції разом зі знімальною групою телекомпанії «Інформ-ТВ» виїхали для зняття сюжету про дві сім’ї, які були розстріляні російською диверсійною групою, про що свідчать сліди, які вели на територію РФ. Нагадаємо, що 31 серпня 2014 року було знайдено три трупи (двох жінок та чоловіка), місцезнаходження 40-річного чоловіка наразі так і невідомо.

Одягнувши бронежилети, знімальна група з співробітниками міліції виїхали в одній машині, а наряд прикордонників на своєму службовому автомобілі УАЗ супроводжували журналістів. Рухаючись по польовій дорозі на відстані 250 м від державного кордону України, працівники прикордонної служби наїхавши на фугасний заряд, підірвалися, зазначимо, що машина з журналістами проїхали першими та не постраждала. Внаслідок чого троє прикордонників (1975, 1979, 1990 р.н.) загинули на місці, а двоє (1981, 1992 р.н.) з тяжкими пораненнями госпіталізовані до лікарні. За інформацією, фугасний заряд було закладено нещодавно диверсійною групою. У готовність його було приведено дистанційно під час проїзду машини з прикордонниками, слід зауважити – у районі де не має війни та під час перемир’я.

ВЗГ ГУМВС України
у Луганській області

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *