Зять Ивченко стал главой Святошинской РДА

Корупція, кругова порука, кумівство – один з чинників початку Майдану. Але схоже на те, що до сьогоднішніх київських можновладців це не дійшло. Виходить одне говорити вірні та хороші слова з трибун, а зовсім інше робити на практиці.

Головний Боксер Столиці продовжує дивувати киян. До роботи приступили «золоті хлопці Кличка». Один з них Ілля Сагайдак призначений головою Святошинської РДА. Сагайдак народився 1985 р., йому 29-ть. За фахом — економіст. Попереднє місце роботи — заступник голови Шевченківської РДА. Начебто все гаразд. «Молодим всегда у нас дорога…!?». Пора молоді давати шанс. Можливо ми маємо справу з таким собі вундеркіндом управлінцем. Мова йде про систему столичного управління, яка передбачає не лише знання теоретичного курсу, а й практичних навиків. На час призначення Ілля Сагайдак мав стаж держслужби трохи більше 1 року в Шевченківський районі столиці.

Судячи з офіційної біографії з 2003 року за 10 років трудової кар’єри він змінив 7 місць роботи. Бухгалтер ТОВ «Сувенір», головбух ТОВ «Спрін Прінтінг С.А.», економіст ТОВ «Агромарскомплекс», фінансовий контролер ДП «Строфф Стандарт», фінансовий контролер ТОВ «Нестеле Україна», начальник департаменту міжнародних ринків, капіталу та інвестицій АТ «Єврогазбанк» . Далі він став комерційним директором ТОВ «Фенікс Капітал».

Довше року йому вдалося пропрацювати лише в ТОВ “Сувенір” і ТОВ “Спрін Прінтінг”. Все досить банально. Хоча можна згадати про скандал в «Фенікс Капіталі» який звинуватили у відмиванні та вивозі капіталів за кордон, та фінансові афери. Безпосередньо він в цьому не фігурує.

Всі місця роботи – «лабуда», «пункти для пересадки» під патронажем впливових покровителів.. Не випадково після скандалу в «Фенікс Капіталі» він з’являється в якості помічника-консультанта народного депутата. Можливо маємо справу з інтелектуальним генієм? Сагайдак усім говорить, що працює над дисертацією. Ну і що? У нас багато молодих людей пишуть дисертації. У « молодій команді Черновецького» таких було чимало. Чого варта постать Лесика Довгого? Дисертація була, а з інтелектуальними потугами – проблеми. Тут теж не «ума палата». То ж призначення головою одного зі столичних районів людини, яка не має достатніх знать ні досвіду управлінської роботи, викликає подив.

Пояснення стрімкого кар’єрного росту 28-річного Сагайдака у його родинних зв’язках, та грошах багатого тестя. Він — зять колишнього скандально відомого голови НАК “Нафтогаз” Олексія Івченка, прозваного за любов до дорогих автівок “Льошою-мерседесом”. На посаді голови НАК “Нафтогаз” Івченко прославився тим, що на переговорах з російською стороною, з “Газпромом” користувався послугами українсько-російського перекладача. У 2007-му році Генпрокуратурою було порушено кримінальне провадження щодо зловживань у НАК в період керівництва О.Івченка. Він та той час мав депутатську недоторканність. Те розслідування нічим так і не закінчилося.

Олексій Івченко не дуже від цього переймався. «Чесно зароблене в Нафтогазі» він матеріалізував в один із напрямків свого сімейного бізнесу «Єврогазбанк». Який переживає не кращі часи. До банку ввели тимчасову адміністрацію. Нацбанк вважає “Єврогазбанк” неплатоспроможним. Івченко грає роль жертви кризових обставин. Кидалово продовжується. Раніше шив у дурні Україну, сьогодні вкладників банку. Судячи по своїм статкам та статкам сім’ї свого зятя Іллі Сагайдака і старшої доньки Ірини у них все гаразд. Сукупний дохід сім сім’ї складає 58 млн. грн. Е у Сагайдака й шматочок дорогої земельки неподалік від хоромів екс-президента Віктора Ющенко — в Старих Безрадичах. Того самого чиї руки нічого не крали. Воістину: зі «своїм до своїх». З КИМ ПОВЕДЕШСЯ –ТОГО Й НАБЕРЕШСЯ. Молоде сімейство придбало дорогі авто. Якого бренду? Ви не помилились – «Мерседеси».

Тепер щодо до евромайданівської спритності головного фігуранта. Наче б то саме вона була головним аргументом в кадрових призначеннях. Сумніваємося. «Революційний порив» Іллі вельми перебільшений. В самий критичний, кульмінаційний період протистояння в центрі Києва, коли віршувалося питання: Хто-Кого! Ілля та Ірина були дуже далеко від Батьківщини, в екзотичній Новій Зеландії. Що вони там робили? Відпочивали… Про що свідчать численні фото в мережі. А може вичікували…? (svyatoshyno.rajon.kiev.ua/…/noviy-golova-rda-zyat-eks-golovi-naftogaz)

Чому сьогодні не в АТО, не в «Азові», «Айдарі», «Дніпрі» …? Емітувати революційність «воюючи» з кафешками, мафами, як це робить Ілля не краща річ, тому що кияни бачать, що МАФи зникаючи в одному місці з’являються в іншому, а то й у тому ж. Всі знають, що змін немає. Що хабарництво нікуди не зникло, змінилися лише діючі виконавці та розміри відкатів. Йде імітація змін при їх відсутності. Нас хочуть знову обдурити. Хіба за це стояв Майдан!

Кияни вимагають люстрації Іллі Сагайдака!

Хома Хрущ, для “ОРД

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *