Балога попередив керівництво НААУ про неможливість проведення з`їзду у Мукачево

На своїй сторінці у Фейсбуці Віктор балога висловився щодо намагання провести з’їзд Національної Асоціації адвокатів України у Мукачево.

Так як в цій країні усе, що відбувається на Закарпатті, звикли приписувати мені, то наперед попереджаю – ні я, ні члени нашої команди не маємо жодного стосунку до з’їзду Національної Асоціації адвокатів України, на якому нібито мають обирати членів ВРЮ і який чомусь буде проходити в Мукачеві.

Щиро здивований таким вибором міста. Бо, по-перше, це не раціонально з точки зору логістики, а по-друге, Мукачево ніколи не славилося підготовкою юридичних кадрів, на відміну від Харкова, Львова, чи Одеси.

Судячи з заяв у пресі, з’їзд буде скандальним. А мені б не хотілося, щоб Закарпаття стало майданчиком для чиїхось розборок. Тому, прошу організаторів цього заходу, Національну Асоціацію адвокатів України, хто б за нею не стояв, перенести свій з’їзд в інше місце.

Це навіть не прохання, а дружня порада, бо сміттєвих баків у Мукачеві вистачає. Ще, не дай Боже, хтось у один з них випадково потрапить і буде мати ще один скандал. А це, впевнений, не потрібно нікому.

Baloga NAAU

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *