Вкладники “Дельта Банку” розпочитають тиждень із стояння в черзі

Із листопада 2014 року вкладники “Дельта Банку” повернулись у часи радянського союзу і ностальгічні черги.

Громадяни турбуються про свої вклади, адже ситуація не надає оптимізму. В кращому випадку раз в день можна отримати 200-300 гривень, для цього потрібно розпочинати день із черги на морозі під стінами банку.

Вкладники не охоче спілкуються із пресою, мовляв, ситуація із банком на руку російському телебаченню для чергового викривлення подій. Все ж, хто погодився говорити, розповідають, що не знають як виживати, і дехто уже готовий віддати машину яку брав у кредит, адже виплата в доларах сягає космічних меж. Розповідають також, що звертатись із відповідними заявами до вищих інстанцій, але відповідей не отримують, а це не додає оптимізму.

Про ситуацію із “Дельта Банком” ми писали в січні – вкладники оббивають пороги відділення “Дельта Банку” у Нововолинську”, не задовго представник “Дельта Банку” доповів, коли з’являться гроші для людей.

На календарі 9 лютого, а ситуація із банком не те щоб налагодилась, вона ще більше загострилась. Адже все частіше піднімається питання майбутнього існування банку.

Як читаємо у статті із Форбс «Надра» і «Дельта»: скуті одним ланцюгом: Основна дискусія зараз відбувається довкола майбутнього банків «Надра» і «Дельта», які поки не можуть виконати узгоджених з НБУ планів щодо докапіталізації. Теоретично, «Дельта» потрапляє під програму державної рекапіталізації. Тоді як «Надра» повинні рятувати акціонери. Однак взаємні кредитні зобов’язання двох банків роблять їх порятунок неможливим.

Попередні звернення до директора відділення Дельта Банку у Нововолинську не дали результатів, сьогодні нам вдалось домовитись про отримання коментарів. Деталі згодом.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *