РФ готується до нового нападу на Україну – експерт

Росія готується до нового нападу на Україну. Про це свідчить те, що росіяни змінюють розстановку сил і ламають структуру своєї армії, американський військовий експерт Філіп Карбер.

‘Це щось абсолютно неймовірне: 40 тактичних груп із усієї Росії! Вони фактично руйнують всю структуру армії, для того, щоб створити базу для нападу на Україну, і наповнюють її подекуди всіляким людським непотребом. Тобто, хорошу піхоту вони теж кидають на критичні напрямки для участі в важливих атаках, але в більшості беруть участь ‘зомбі”, – сказав Карбер.

За його словами, росіяни минулого літа заходили на Донбас так званими тактичними групами, ще більше їх у різному складі зайшло на українську територію впродовж зимової атаки.

‘Тепер вони змінюють структуру підрозділів і бригад, особливо, механізованих. Вони направляють Західний корпус військ, той, що між Донецьком і Маріуполем, найбільше сконцентрований під Волновахою і Північний корпус, між Донецьком і Луганськом, вбік Краматорська. Тобто, це перегрупування військ’, – сказав експерт.

‘У них покращилася робота розвідки – та, яка працює на російській техніці та електроніці – вони посилили підрозділи важкою артилерії, тобто, зараз вони координують і добре керують всім так званим корпусом армії і це зовсім не те перегрупування військ, яке зазвичай робиться, коли ти готуєшся до довгого перемир’я і того, що воно працюватиме. Це те перегрупування військ, яке робиться, якщо ти збираєшся завдати великого і масованого удару’, – зазначив Філіп Карбер.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *