В Києві на хабарі близько 700 000 грн затримали голову Державної служби зайнятості (фото)

11 вересня правоохоронці на хабарі затримали голову Державної служби зайнятості Ярослава Кашубу.

Чиновника затримали на проспекті Перемоги в Києві, про що з місця події повідомив активіст ГО “Автомайдан Київ” Дмитро Карп, який випадково став свідком події.

За його словами, представники СБУ провели обшук в автомобілі голови Служби зайнятості та виявили там близько 700 000 гривень готівкою, які були йому передані перед тим, з підозрою на хабар.

Кашуба перебував у салоні власного авто, коли до нього під’їхала група правоохоронців. Наразі проводиться обшук автомобіля. Триває опис грошей. Кашуба не чинить спротиву і просто спостерігає за діями правоохоронців.

Нагадуємо, Ярослав Кашуба очолив Державну службу зайнятості в лютому цього року. Виходець зі Львівщини. До того працював у Департаменті забезпечення діяльності Міністра фінансів України, пізніше – начальником Державної фінансової інспекції України в Київській області. Міністр соціальної політики Павло Розенко призначив Кашубу замість Юрія Харченка, який був звільнений зі скандалом.

Діяльність Державної служби зайнятості координується Міністерством соціальної політики України. Міністр соціальної політики – Павло Розенко, член Кабінету Міністрів. Нагадаємо, кандидатуру на пост Міністра Соціальної політики запропонував прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

KOSHUBA1

KOSHUBA2KOSHUBA3

KOSHUBA4KOSHUBA5

 

 

 

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *