Міністр юстиції Петренко знову став фігурантом рейдерського скандалу

Міністр юстиції Петренко та нардеп Пашинський можуть бути причетними до нового рейдерського захоплення.

Історія з рейдерським захопленням Української національної лотереї отримала новий виток. В ній, як і в випадку з рейдерською атакою на Житомирську кондитерську фабрику ‘ЖЛ’, фігурують міністр юстиції Павло Петренко та голова департаменту реєстраційної служби міністерства Сергій Бенедисюк.

Як і в спробі захоплення кондитерської фабрики, в рейдерській атаці на УНЛ використано незаконне рішення суду.

Незважаючи на скасування рішення Корольовського районного суду міста Житомира, на підставі якого корпоративні права УНЛ були передані невстановленим особам, Реєстраційна служба України продовжує грати на руку рейдерам, намагаючись переоформити корпоративні права законного власника УНЛ на рейдерів. Самі ж рейдери планують змінити місцезнаходження підприємства, а, на думку юристів, активне сприяння їм надають у Мін’юсті.

Правоохоронці провели обшук в реєстраційній службі Дніпровського району. Слідчі шукають докази причетності керівництва реєстраційної служби Києва до зловживань владою.

‘Ми вважаємо, що якомусь Пітеру Рудольфу Шетті, який іменує себе власником УНЛ на підставі скасованого заочного рішення суду, сприяє ряд осіб з департаменту реєстраційної служби при Мін’юсті. Серед них фігурують Сергій Бенедисюк, його підлеглі Анна Іващенко і Павло Кузик, а також заступники Реєстраційної служби Києва Віталій Сигидин і Олексій Ковтуненко’, — говорить Андрій Бочковський.

Схожість справ УНЛ та житомирської кондитерської фабрики «ЖЛ» наводить на думку про причетність до атаки на УНЛ народного депутата Сергія Пашинського («Народний Фронт»).

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *