Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення АТО

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, пасажиро-транспортний потік дещо збільшився. Контрольні пункти в’їзду-виїзду перетнуло майже на 4,5 тисячі осіб та близько на 1 тисячу транспортних засобів більше, ніж позаминулої доби.

Для розвантаження черг учора на КПВВ «Зайцеве», за рішенням керівництва Держприкордонслужби, термін пропускних операцій для пропуску громадян та транспортних засобів в обох напрямках продовжувався до 19.00.

Зараз контрольні пункти працюють в штатному режимі.

Всього через контрольні пункти минулої доби прослідувала така кількість осіб та транспортних засобів: КПВВ «Зайцеве» – 5355 осіб та 944 транспортних засобів; КПВВ «Мар’їнка» – 4346 осіб та 1119 транспортних засобів; КПВВ «Новотроїцьке» – 5226 осіб та 1558 транспортних засобів; КПВВ «Гнутове» – 1444 особи та 379 транспортних засобів; КПВВ «Станично-Луганське» – 1700 осіб.

Сьогодні зранку на КПВВ «Зайцеве» знаходилося 90 та 60 автівок, які очікували на оформлення в напрямку в’їзду та виїзду з неконтрольованої території, на КПВВ «Мар’їнка» – на в`їзд 200 та 120 автомобілів перебували в зворотному напрямку. На «Новотроїцькому» по 20 транспортних засобів рухалися в обох напрямках. Черг автомобілів на «Гнутовому» не було.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *