Уряд завдав серйозного удару по імперії Коломойського – «ПриватБанку» (чим це погрожує)

Як пишуть українські Інтернет-ресурси, на поточному тижні український уряд своїм рішенням завдало серйозного удару по «ПриватБанку», який є основою імперії олігарха Ігоря Коломойського.

Як відомо на сьогоднішній день дана фінансова установа знаходиться на першому місці за кількістю обслуговуваних пенсійних і зарплатних рахунків. При цьому банк має велику мережу відділень, терміналів і банкоматів, а також дуже зручний інтернет-банк, який дозволяє проводити найповніший спектр операцій. Такими характеристиками в Україні похвалитися не може жоден інший банк.

Згідно з рішенням Кабінету міністрів, зарплату бюджетним працівникам, пенсії та соціальні виплати зможуть виплачувати лише державні банки, серед яких «Ощадбанк», «Укрексімбанк» та «Укргазбанк».

Проте у «Укрексімбанку» і «Укргазбанку» дуже маленькі мережі відділень по країні, тому фактично пенсіонерам та бюджетникам доведеться відкривати рахунки для отримання виплат в «Ощадбанку». Але цей банк відрізняється великою кількістю тісних і слабооборудованних відділень, в яких клієнтам зараз доводиться годинами стояти в черзі для проведення операцій, а переведення виплат у цей банк призведе до зростання черг і невдоволення.

Звичайно, з власної волі ніхто з клієнтів «ПриватБанку» не піде на такий «нерівноцінний обмін», але влада може не залишити їм права вибирати банк самостійно.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *