У патрульній поліції Одеси затримали офіцерів що продають наркотики

Військовою прокуратурою Південного регіону України спільно зі спецпідрозділом по боротьбі з корупцією управління СБУ в Одеській області під час чергового продажу наркотичних засобів затримано співробітника управління патрульної поліції в м. Одесі.

Приголомшує не тільки той факт, що реалізація наркотиків відбувалася в адміністративному приміщенні вказаного управління, а й те, що матеріали досудового розслідування дають усі підстави обґрунтовано підозрювати затриману особу як у продажу, так і в уживанні наркотичних засобів. У тому числі, під час виконання своїх службових обов’язків.

На даний момент у рамках кримінального провадження, розпочатого військовою прокуратурою Південного регіону України, проводиться комплекс невідкладних слідчих дій, серед яких і санкціонований судом обшук у приміщенні управління патрульної поліції.

Установленим порядком готується повідомлення затриманій особі про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 307 КК України, а також клопотання щодо обрання для неї судом запобіжного заходу.

Довідково:

Санкція ч. 2 ст. 307 КК України (незаконний збут наркотичних засобів, вчинений повторно) передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Прес-служба Військової прокуратури Південного регіону України

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *