Українцям більше не потрібен газ

У лютому селяни отримали платіжки за 5 тис. грн.

Жителі українських сіл переходять на пічне опалення через неможливість оплатити піднялася вартість газу. Про це повідомляє Ранок в Великому місті.

Відзначається, що газ перекривають навіть ті люди, які чекали підключення 15-20 років. – Виною тому платіжки за 5 тис. грн. і більше, які селяни отримали за лютий, – йдеться в повідомленні.

Екс-міністр з питань ЖКГ Олексій Кучеренко заявив, що в Україні продовжують діяти дві абсолютно протилежні програми. Одна передбачає перехід на енергозберігаючі технології, а друга просуває ‘безглузду газифікацію сіл’.

– Це кричущий факт, що, з одного боку, люди відрізаються від мереж через колосальну ціну, а з іншого – проводять нові газопроводи. В країні немає єдиної політики, немає єдиного підходу, і права рука не знає, що робить ліва, – зазначив Кучеренко.

У листопаді глава Нафтогазу Андрій Коболєв заявив, що тарифи на природний газ для населення, встановлені на початку 2015 року (до 200 м / куб. В місяць – по 3,6 грн за кубометр; обсяги понад 200 кубів – по 7,188 грн, – Ред.), збережуться до 1 квітня 2016 року.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *