Гонтарева очистила банківський ринок для "Привату"

Український бізнесмен та власник ‘ПриватБанку’ Ігор Коломойський заявив, що відмінно оцінює роботу Національного банку України та Валерії Гонтаревої також.

‘Відмінно! Валерія Олексіївна чистить ринок для нас’, – розповів Коломойський під час короткої розмови з журналістами ‘Української правди’.

Ця відповідь викликає сміх у всіх присутніх, крім самої пані Гонтаревої. Вона поспішили відвести журналістів від несподіваного гостя.

Через кілька хвилин з’ясовується, що у керівництва ‘Приватбанку’ запланована зустріч з директором департаменту супроводу кредитів Тетяною Лойченко. Гонтарева відповідає, що зараз не готова прийняти Коломойського і взагалі – на вечір вже запланована сімейна вечеря. Але як пізніше стало відомо, в аудієнції Коломойському вона не відмовила.

Нагадаємо, що ‘ПриватБанк’ є лідером банківського ринку України. Він посідає перше місце в країні за кількістю банкоматів і терміналів, вкладників, випущених карток і виданих кредитів.

Банк був заснований в 1992 році нинішніми його власниками Ігорем Коломойським і Геннадієм Боголюбовим.

Також зазначимо, що протягом останніх двох років Нацбанк почав ліквідацію кількох десятків українських банків, серед яких, ‘Хрещатик’, ‘Дельта Банк’,’Надра’ і багато інших банківських установ.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *