Публічне АТ "Банк Фамільний" успішно завершив докапіталізацію

Публічне АТ ‘Банк Фамільний’ повідомляє про успішне завершення процедури збільшення розміру статутного капіталу Банку до 120 млн. гривень.

Таким чином, Банком повністю виконано вимоги Закону України ‘Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання негативному впливу на стабільність банківської системи’ від 04.07.2014 № 1586-VII.

Також Банком виконуються усі економічні нормативи діяльності, що встановлені ‘Інструкцією про порядок регулювання діяльності банків в Україні’, що затверджена постановою НБУ від 28.08.2001р. №368. Банк не має жодних обмежень в діяльності та планує й подальший розвиток, як розрахунковий Банк ВПС FlashPay та як білл-інтегратор постачальників послуг. Даним часом завершується реєстрація змін до Правил ПС FlashPay щодо трансформації її в міжнародну систему платежів та переказів та наступним етапом почнеться реєстрація змін щодо можливості емісії в МПС FlashPay електронних грошей.

Крім того, повідомляємо, що згідно діючого законодавства України, ВПС FlashPay отримано статус значимої платіжної системи.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *