"Нафтогаз": "Київенерго" Ахметова шантажує киян власними боргами

«Нафтогаз» – у зв’язку з поширенням ПАТ «Київенерго» звернення до клієнтів, в якому НАК звинувачується у відсутності гарячої води в оселях киян – офіційне заявив:

1. Всі поточні заявки Київенерго на виділення номінацій на газ задовольняються Нафтогазом у повному обсязі.

2. Витрати Київенерго на ремонт тепломереж є складовою частиною тарифів на опалення та постачання гарячої води, тобто фінансуються киянами.

3. З 2011 року середній розмір заборгованості Київенерго за газ складав 1,5-2 млрд грн. При цьому загальна сума штрафних санкцій, сплачених Київенерго на користь Нафтогазу, склала лише 38 млн грн за п’ять років.

«Виходячи із наведеного, очевидно, що ПАТ «Київенерго» прагне зробити своїх клієнтів заручниками у боротьбі за можливість не повертати борги. Фактично останні роки Нафтогаз вимушений був безоплатно і безпідставно кредитувати Київенерго на мільярдні суми. Компанія ще раз наголошує, що дії судових виконавців з арешту рахунків Київенерго є повністю законними та у ніякому разі не є підставою для припинення постачання гарячої води киянам. Нафтогаз закликає Київенерго розплатитися з боргами, які перевищують мільярд гривень, та припинити непрофесійні дії», – наголошується в заяві.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *