Они продавали родину ПАТ «Банк «Київська Русь»

Основні розкрадання з ПАТ «Банк «Київська Русь»:

 

Назва банку

Фабула виявленого порушення (ознаки вчиненого кримінального правопорушення)

Подано заяв про нанесення збитку (тис. грн.)

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Керуючий Чорноморської філії ПАТ «Банк «Київська Русь» Бурлака Є.Є., ігноруючи вимоги ч. 1 та ч. 3 ст. 36 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб», 20.03. 2015 року допустив проведення працівниками філії платежів по перерахуванню грошових коштів з поточних рахунків юридичних осіб на поточні та карткові рахунки фізичних осіб на загальну суму 4 776 819,28 гривень.

4 776

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи «Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України» (ЄДРПОУ 16307261) та ряду інших підприємств, володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

12 35

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ПП фірма «Рута», у якого банк орендував нежитлове приміщення в м. Білгород-Дністровський Одеської обл. по вул. Московській, 16, заволоділи майном банку, вартість вкраденого майна уточнюється (ч. 1 ст. 185).

 

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Невідомі особи, діючи в інтересах ТОВ «Свемон-Маркет» (боржник ПАТ «Банк «Київська Русь») здійснили виготовлення офіційних документів Банку – листів на ім’я приватних нотаріусів Київського міського нотаріального округу Чорноног Л.В. та Чорноног В.П. із зазначенням, що ТОВ «Свемон-Маркет» повністю погасило кредит за кредитним договором (ч. 1 ст. 358 та ст. 15, ч. 1 ст. 388 КК України).

 

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ТОВ «Босеск» (ЄДРПОУ 39138159) та ряду інших підприємств, володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

1

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ТОВ «Драйвекс» (ЄДРПОУ 39047376) та ряду інших підприємств, володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

29

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи СТОВ «АРАТТА» (ЄДРПОУ 31805705) та ряду інших підприємств, володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

80

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи Іллічівського міського суду Одеської області у червні 2015 року незаконно видали боржнику банку Вербецькому М.Л. рішення суду від 11.06.2015, яке не набрало законної сили. На підставі вказаного рішення Вербецький М.Л. вчинив дії, спрямовані на зняття обтяжень з предметів іпотеки, чим заподіяно істотну шкоду з тяжкими наслідками інтересам банку як юридичній особі (ч. 2 ст. 364 КК України).

 

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ПАТ «Банк «Київська Русь» у 2011 році неправомірно передавали кошти банку в заставу за зобов’язаннями пов’язаної компанії, чим заподіяли істотну шкоду з тяжкими наслідками інтересам банку як юридичній особі (ч. 2 ст. 364 КК України).

 

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи Долинського відділення Івано-Франківського регіону ПАТ «Банк «Київська Русь», при укладенні договорів банківського вкладу у жовтні 2014 року – лютому 2015 року, видавали клієнтам підроблені депозитні договори, а отримані від вкладників кошти привласнювали. Загальна сума викрадених коштів позичальників становить 51 485,00 доларів США та 253 647,00 гривень (ч. 4 ст. 190 КК України).

 

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи АСК «Дністер», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

1 57

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ТОВ «Бізнес-Лайн ЛТД», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

20

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ВТП «Переяславська Русь», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

12

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ТОВ ТД «Богуславська сільгосптехніка», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

57

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи МПЗ «Легко» ВП ПАТ «Миронівський ЗВКК», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

6 15

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ПП МПП «Діана», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

20

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ПП МПП «Імпульс», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

20

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ПрАТ «БМУ-10», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

1

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи СП «Трейс», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

11

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ТОВ «Галіївський маслозавод», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

10

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

ФОП Гейко Галина Митрофанівна, володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

2

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ОК ЖБТ «Гарантія успіху», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

9

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ТОВ «Євробуд», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

88

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ТОВ «Каскад», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

80

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ТОВ «Каскад», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України)

90

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ТОВ ТПК «Грандіс», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

43

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ТОВ «Вайстаун», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

20

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ТОВ «Греін-Ексім», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

20

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ПАТ «Богуславська сільгосптехніка», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

18

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи Тлумацьке районне споживче товариство, володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

91

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ТОВ ІВП «Ременерго», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

1 65

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ТОВ «Корпорація «КРТ», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

3 56

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ТОВ НВП «Темп-3000», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

5 37

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ТОВ «КМС», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

7 88

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ТОВ «Мьюзік Лідер Інструментс», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

11 63

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ПП «Сервіс-Чемпіон», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

6

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ТОВ «Сільгосп-Продукт», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

10

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ТОВ «ІММ», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

15

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ТОВ «Драйвекс», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

29

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ТОВ «Багіра», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

34

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ТОВ «Карпати-Логістик», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

49

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ПП «Сімекс Зооветсервіс», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

2 16

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи БФ «Соціальна допомога», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

2 75

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ТОВ «Тетрада», володіючи інформацією про проблемність ПАТ «Банк «Київська Русь», з метою заволодіння майном Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах шляхом обману, знаючи про те, що Фонд відшкодовує вклади виключно фізичним особам, навмисно перерахували наявні на відкритих у банку рахунках підприємства кошти на рахунки підставних фізичних осіб (ч.1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

3 54

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ФГ «Даніс», у якого банк орендував нежитлове приміщення в м. Арциз Одеської області по вул. Бондарева, 27, заволоділи майном банку. Вартість вкраденого майна уточнюється (ч. 1 ст. 185).

2

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

11 листопада 2014 р. невстановлена особа на підставі нотаріально посвідченої довіреності (ймовірно, підробленої, неправомірно заволоділа грошовими коштами, які належали Голубу Г.П. і були ним розміщені в Одеському центральному відділенні ПАТ «Банк «Київська Русь» (ч. 4 ст. 190).

 

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи Головного управління державної міграційної служби України у Львівській області у жовтні 2015 року скоїли крадіжку терміналу самообслуговування (заводський номер 8350980180 вартістю 45 000 гривень, наданого Львівською філією ПАТ ‘Банк ‘київська Русь’ по договору оренди (ч. 5 ст. 185 та ч. 1 ст. 364).

45

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

В ході проведеного службового розслідування встановлено, що невідомими особами у липні – вересні 2015 року з архіву ПАТ «Банк «Київська Русь» викрадено ряд архівних кредитних справ (ч. 1 ст. 357).

 

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’ у 2011 році передали кошти банку в заставу за зобов`язаннями пов`язаної компанії та умисно ухилилися від сплати податків, що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів у великих розмірах (ч.2 ст.212, ч.2 cт.364).

 

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Службові особи Богуславської філії та Миронівського відділення ПАТ «Банк «Київська Русь», після запровадження в банку тимчасової адміністрації, шляхом підроблення Договорів банківського вкладу в національній валюті, перерахували кошти з поточних рахунків фізичних осіб на загальну суму 3 130 000 грн. на їх депозитні рахунки. На поточні рахунки фізичних осіб кошти були перераховані підприємствами як «надання поворотної фінансової допомоги» (ч. 2 ст.19, ч.4 ст. 190).

3 130

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Керуючий Київським центральним відділенням ПАТ «Банк «Київська Русь» Олішевський С.В. та директор ТОВ «Градосвіт» Букет А.В., шляхом незаконного виготовлення та отримання платіжних карток банку на 421 особу, які наче б то є працівниками ТОВ «Градосвіт», впродовж 2014 року через термінали банку заволоділи грошовими коштами ПАТ «Банк «Київська Русь» на загальну суму 14 406 855,29 грн. (ч. 5 ст. 185, ч. 2 ст. 364-1 та ч. 2 ст. 366).

14 406

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Голова Правління ПАТ «Банк «Київська Русь» Братко В.І., з метою неправомірного відчуження нерухомого майна, що належало Банку, на користь інших юридичних осіб, здійснив продаж ряду об’єктів нерухомості фактично без їх попередньої оцінки та отримання Банком повної оплати вартості реалізованого нерухомого майна. (Покупці сплатили на рахунок Банку лише 1% вартості проданого майна). Внаслідок цього банківській установі заподіяна майнова шкода на суму 21 531 328,71 грн. (ч. 2 ст. 364-1).

21 531

ПАТ ‘Банк ‘Київська Русь’

Голова Правлінння ПАТ «Банк «Київська Русь» Братко В.І. протягом 2013 – 2014 років уклав з рядом підприємств кредитні договори без належного забезпечення, внаслідок чого банку заподіяні збитки на загальну суму 815 836,28 тис. грн. (ч. 2 ст. 364-1).

815 836

Продолжение следует…

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *