Deutsche Bank домовився в США щодо штрафу

Акції Deutsche Bank подорожчали на тлі повідомлень ЗМІ про те, що банк домовився з органами юстиції США про зниження великого штрафу.

Акції найбільшої у ФРН кредитно-фінансової установи Deutsche Bank у п’ятницю, 30 вересня, різко подорожчали, підскочивши до кінця торгів на 6,39 відсотка до 11,57 євро за штуку. Це відбулось на тлі повідомлень про те, що Deutsche Bank домовився з органами юстиції США про велике зниження штрафу за сумнівні іпотечні операції.

Згідно з даними поінформованих дежерел агенції AFP, штраф Deutsche Bank знизять з 14 мільярдів доларів до 5,4 мільярда доларів. Не виключено, що офіційно про це оголосять найближчим часом.

Спершу вимоги США про виплату штрафу у розмірі 14 мільярдів доларів викликали дискусію про те, що уряд ФРН може задіяти екстрений план для врятування Deutsche Bank, який не має достатніх резервів для виплати такої суми. Банк повідомив, що відклав на судові спори 5,5 мільярда євро.

Керівництво Deutsche Bank від початку заявляло, що не збирається платити 14 мільярдів доларів та сподівається на позитивний результат переговорів з міністерством юстиції США. Акції Deutsche Bank, які вранці 30 вересня впали нижче 10 євро, протягом дня подорожчали та до кінця торгів їх вартість досягла 11,57 євро за штуку.

 
 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *