Глава СБУ: Росія в листопаді спробує дестабілізувати 10-15 регіонів України

Глава СБУ Василь Грицак заявив, що очолюване ним відомство знає про плани Росії в поточному місяці дестабілізувати ситуацію в 10-15 регіонах, повідомляє телеканал ‘112 Україна’.

‘У нас є деякі нові документи, про які ми ще не особливо розголошували, в яких йдеться про плани дестабілізації ситуації в Україні в цілому в листопаді поточного року, де розписані докладні сценарії в 10-15 регіонах України. Хто, як, що робити. Розписані бюджети. Ці документальні матеріали отримані оперативним шляхом, тому я не можу говорити більше, ніж я сказав, але Росія не залишає своїх намірів дестабілізувати ситуацію усередині нашої держави ‘, – заявив Грицак.

Нагадаємо, раніше СБУ попередила харків`ян про загрозу терактів, яка буде існувати до 20 листопада. У зверненні сказано, що управління СБУ в області отримало інформацію про потенційну загрозу проведення в області масових протестних акцій антидержавного характеру з 4 по 20 листопада.

За даними спецслужби, заклики приходити на такі заходи розміщуються в соціальних мережах через представників проросійських політичних структур. Датами проведення заходу акцій визначені 4 листопада – т.зв. ‘День народної єдності’, що відзначається в РФ на державному рівні, і 19 листопада. На цю дату заплановані акції ‘Тарифний опір’ у всіх великих містах України.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *