Саакашвілі обіцяє націоналізувати ПриватБанк

Саакашвілі пообіцяв зробити це, коли ‘прийде до влади’.

Колишній голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі обіцяє ‘посадити’ олігарха Ігоря Коломойського, коли ‘прийде до влади’.

Саакашвілі заявив, що Коломойський ‘отримав завдання від влади атакувати його’ і на телеканалі ‘1+1’ напередодні вийшов матеріал, який можна оцінити як ‘чорний піар’.

‘Коломойський буде сидіти і жодна Швейцарія його не врятує. При моїх зв’язках, такого як він я дістану і з Швейцарії і з Малайзії’, – зазначив екс-губернатор.

‘Коли ми прийдемо до влади ми захистимо цих вкладників. Цей конкретний банк (Приватбанк – ред.), я впевнений, буде націоналізований, а його власник буде відповідати за всією суворістю закону – сяде в тюрму, коли ми будемо при владі’, – заявив Саакашвілі на брифінгу в Києві в п’ятницю.

Нагадаємо, що колишній голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі оголосив про намір створити свою політичну силу.

‘Ми будемо створювати нову широку політичну силу, нашою метою є дострокові парламентські вибори’, – сказав він на брифінгу. За його словами, в ній будуть молоді люди, які хочуть змінювати країну.

Раніше, екс-голова Одеської обласної держадміністрації Міхеїл Саакашвілі подав у відставку. Він заявив, що його ніколи не обманювали стільки, скільки в Україні, і що йому набридли невиконані обіцянки Президента Петра Порошенка.

Також, Саакашвілі заявив, що потрібно радикально міняти центральну владу.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *