Графік роботи банків, НБУ, Держказначейства на свята

Правління НБУ прийняло рішення від 15 грудня 2016 року № 489 щодо регламенту роботи системи електронних платежів НБУ та порядку роботи банківської системи України на період завершення звітного року.

Відповідно до цього документу:

• 28, 29 грудня 2016 року система електронних платежів Національного банку працюватиме в режимі продовженого банківського дня на дві години.

• 30 грудня 2016 року до 13.00 усі учасники СЕП можуть здійснювати платежі в СЕП лише між банківськими установами, підпорядкованими одній юридичній особі, а також платежі, спрямовані до НБУ та органів Державної казначейської служби.

• НБУ та органи Держказначейства можуть здійснювати платежі на адресу всіх учасників СЕП. Банківський день у СЕП закінчується о 15.00.

• 2 та 9 січня 2017 року СЕП, система електронної пошти НБУ, депозитарій НБУ, Система кількісного обліку депозитних сертифікатів СЕРТИФ, Система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку України Національного банку, система з купівлі та продажу кредитних ресурсів у національній валюті на міжбанківському кредитному ринку України “КредІнфо2”, Автоматизована інформаційна система “Реєстр договорів з нерезидентами 2” не працюватимуть.

• 3 січня 2017 року банки працюватимуть без клієнтів і забезпечуватимуть комплекс робіт, пов’язаних із початком нового звітного року. Міжбанківські перекази коштів через СЕП у цей день не здійснюватимуться.

• 4-6 та 10 січня 2017 року СЕП і банківська система України працюють у звичайному режимі.

Із 30 грудня 2016 року до 4 січня 2017 року включно діятиме офіційний курс гривні до іноземних валют та банківських металів, установлений Національним банком України 29 грудня 2016 року.

У період із 31 грудня 2016 року до 9 січня 2017 року включно банки мають забезпечити безперебійну роботу банкоматів, підкріплення їх готівкою різних номіналів для обслуговування клієнтів, наголосили в НБУ.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *