Вже у квітні послуга збереження номеру мобільного телефону при зміні оператора стане доступна українцям

Київський апеляційний господарський суд підтвердив рішення господарського суду Києва, який визнав укладеним договір між Українським державним центром радіочастот (УДЦР) та компанією «Ес Ай Центр» на впровадження послуги перенесення номерів при зміні оператора (MNP) в Україні.

Про це повідомили у прес-службі «Ес Ай Центр».

Зазначено, що Київський апеляційний господарський суд розглядав апеляційну скаргу ТОВ «Діалінк» на рішення суду першої інстанції і постановив відхилити її. Відповідно, з 11 січня 2017 року договір між УДЦР і ТОВ «Ес Ай Центр» вважається укладеним і компанія приступила до реалізації проекту щодо впровадження системи MNP в Україні.

У прес-службі «Ес Ай Центр» зауважили, що на сьогодні Україна є чи не єдиною європейською країною, в якій для абонентів мобільного зв’язку недоступна послуга MNP. Відповідно до затвердженого календарного плану, впровадження послуги MNP буде завершено не пізніше 6-го квітня 2017 року.

Як відомо, 21 квітня 2016 року УДЦР провів повторну оцінку пропозицій конкурсних торгів щодо впровадження Автоматизованої системи Централізованої база даних перенесених номерів. В результаті переможцем тендеру було визнано компанію «Ес Ай Центр». Вартість проекту компанія оцінила в 39,58 млн грн.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *