Мін‘юст направив до судів подання на майже 8 тисяч осіб про обмеження виїзду за кордон

З початку 2009 року Міністерство юстиції направило до судів подання відносно майже 8 тисяч осіб про обмеження їхнього виїзду за межі України. Про це повідомив Міністр юстиції Микола Оніщук.

За словами Міністра, подання відносно боржників про тимчасове обмеження їхнього права на виїзд за межі України зроблені у зв’язку з невиконанням зобов’язань, покладених на них рішеннями судів. Зокрема, щодо невиконання аліментних зобов’язань, невиплати заробітної плати тощо.
За словами Міністра, серед найбільших боржників за виконавчими документами про стягнення заборгованості по заробітній платі та інших виплатах, пов’язаних із трудовими правовідносинами, є ДП «Хімпром» (Харківська область), «Укрвуглереструктуризація» (Донецька область), ВАТ «Селмі» (Сумська область), Чорноморсько-Азовське виробничо-експлуатаційне управління морських шляхів (Одеська область), КП ШКЗ «Зірка» (Сумська область), НДІ аеропружних систем (АРК), ВАТ ФСК «Море» (АРК), ДП Горлівський хімічний завод» (Донецька область), ДП «Артемвугілля» (Донецька область), ЗАТ «Енерговугілля» (Донецька область) та ще близько двох десятків підприємств, заборгованість яких складає від 1 до 10 млн. гривень.
 
{odnaknopka1} 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *