ДФС з інспекцією по труду знищила ще один невеличкий працюючий бізнес

Про це нещодавно повідомив перший заступник начальника Головного управління ДФС у м.Києві, полковник податкової міліції Ігор Скороход.

За його словами, в рамках кримінального провадження за фактом ухилення від сплати податків співробітниками слідчо-оперативних підрозділів ГУ ДФС у м.Києві було викрито посадовців одного з київських товариств з обмеженою відповідальністю, які використовували працю неоформлених робітників.

З’ясувалось, що підприємство, яке займається виготовленням хлібобулочних виробів, які згодом реалізовуються у найбільших мережах супермаркетів, широко використовувало працю офіційно неоформлених працівників.

Так, під час проведеного згідно рішення суду обшуку, крім доказів щодо ухилення від оподаткування, було вилучено понад 220 тисяч гривень готівкою, частина якої призначалась для виплати зарплати офіційно неоформленим працівникам.

Більшість працівників були приїжджими із Хмельницької області, та тривалий час працювали на виробництві, без офіційного оформлення та без відповідних дозвільних документів. Вони приїжджали до міста Києва та працювали вахтовим методом і фактично проживали на території виробництва в жахливих антисанітарних умовах.  

Спільно з інспектором Головного управління Держпраці у Київській області проведено виїзну позапланову перевірку та отримано письмові пояснення від 23 осіб, які працювали на підприємстві. За результатами перевірки зафіксовано виявлені правопорушення та накладено штрафні санкції в сумі понад 8 мільйонів гривень.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *